Benfica Porto

Benfica Porto maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte Ayrıntılar... Portekiz Premier Lig 22. haftasında Benfica Porto ile karşı karşıya geliyor. Estadio da luz stadında oynanacak karşılaşmayı Artur Dias yönetecek. Saat 22.30'da baş

Benfica Porto

Benfica Porto maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte Ayrıntılar...

Portekiz Premier Lig 22. haftasında Benfica Porto ile karşı karşıya geliyor. Estadio da luz stadında oynanacak karşılaşmayı Artur Dias yönetecek. Saat 22.30'da başlayacak karşılaşma Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. 

Ayrıca , Benfica TV1 (BTV 1), Digi Sport 1 (hun) / HD kanallarıda karşılaşmayı canlı olarak yayınlayacak. 

Maç öncesinde Benfica ligde 21 hafta sonunda 52 puan toplayarak lider konumda yer alırken Porto 46 puan toplayarak 3. sırada kendine yer buldu.

Benfica ve Porto bugüne kadar 172 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda 59 kez Benfica kazanırken Porto 68 müsabakada sahadan galibiyetle ayrıldı. 45 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Benfica'nın sahasında oynanan 84 karşılaşmada ise Benfica 44, Porto 15 kez kazandı. 25 maçta ise taraflar sahadab 1 puanla ayrıldı.

İki takım en son 20.09.2015 tarihinde Porto'da karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmayı Porto 1-0 kazandı. Benfica son maçında Belenenses'i deplasmanda 5-0 mağlup ederken Porto evinde Arouca'yı 2-1 yendi.

Bu ligde Benfica evinde 5 maçtır kazanıyor, toplamda 8 maçtır kazanıyor, toplamda 14 maçtır kaybetmiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler