Belkalem: Sabrın sınırı var

Trabzonspor'da defansın değişmez ismi Belkalem, ülkesinden La Gazette du Fennec'e konuştu.Halilhodzic'in Trabzon'a entegre olmasından kendisine yardımcı olduğunu ama takım arkadaşlarına kendisini kanıtlamak zorunda kaldığını söyledi.Son haftalarda attığı

Belkalem: Sabrın sınırı var

Trabzonspor'da defansın değişmez ismi Belkalem, ülkesinden La Gazette du Fennec'e konuştu.

Halilhodzic'in Trabzon'a entegre olmasından kendisine yardımcı olduğunu ama takım arkadaşlarına kendisini kanıtlamak zorunda kaldığını söyledi.

Son haftalarda attığı goller için, Halilhodzic'in kendisine bunu tekrarlamak zorunda olmadığını ve içgüdüsel olarak ileri çıktığını söyledi. Trabzonspor'un şimdiye kadar bekleneni verememesinin kendisini endişelendirdiğini söyleyen Belkalem, "Kuşkusuz biraz rahatsız edici bir durumdayız. Ama hiç acelemiz yok. Kulüp ve taraftarlar ekibin bu yaz kurulduğunu biliyor. Çoğu oyuncu yeni. Bu otomasyonu yerine oturtmak ve bir takım haline gelmek zaman alacaktır. Bu yavaş yavaş geliyor" cevabını verdi.

Destekleyenlerin ve liderlerin çok daha uzun sabırlı olmasının gerekliliği ile ilgili olarak Belkalem, "Biz bunu umuyoruz. Şimdilik sabırlılar. Ama biz onların sabrının sınırı olduğunu içimizde derinden biliyoruz"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler