Bel fıtığı olanlar dikkat!

Çağımızın en yaygın rahatsızlıklarından birisi olan bel fıtığını vücudumuz nasıl kendisi yarattıysa, aynı şekilde kendisi yok edebiliyor. Nasıl mı? Sorunlu bölgeye yalancı mikroplar verilerek vücudumuzun o bölgeyi onarması sağlanarak. Proloterapi adı veri

Bel fıtığı olanlar dikkat!

Çağımızın en yaygın rahatsızlıklarından birisi olan bel fıtığını vücudumuz nasıl kendisi yarattıysa, aynı şekilde kendisi yok edebiliyor. Nasıl mı? Sorunlu bölgeye yalancı mikroplar verilerek vücudumuzun o bölgeyi onarması sağlanarak. Proloterapi adı verilen bu yöntemle bel ağrısına neden olan hasarlı doku eski sağlığına kavuşturularak sorun kalıcı olarak ortadan kaldırılıyor.

Çoğu zaman masa başında kaç saat geçirdiğimizi sayamaz hale gelebiliyoruz. Yetiştirilmesi gereken işler, bitmeyen mesailer, son dakika toplantıları derken o masanın başından bir türlü kalkamıyoruz. Ufak bel ağrılarımız bu sırada kronikleşiyor. Yanlış duruş, egzersizden yoksun bir yaşam tarzı ve aşırı stres bir olup omurgamızın üzerindeki yükün giderek artmasına yol açıyor. Ve bir gün o ağrılar kronikleşiyor. Ortaya çıkan bu ağrıların fıtığın habercisi olduğunu söyleyen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Hasan Doğan, günümüzdeki önemli tedavi yöntemlerinden olan Proloterapi ile şiddetli bel ağrısına neden olan hasarlı dokunun ameliyata gerek kalmadan eski sağlığına kavuşturularak sorunun tamamen ortadan kaldırılabileceğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık