Bazı şike tapeleri

 3 dikiş, yani her koldan yapacağız  Sivas-F.Bahçe: İlhan Ekşioğlu’nun Faruk Yaşar’ı aradığı görüşme: Faruk: “2-3 günümüz kaldı valla şampiyon olacağız... Peki var mı şey?”, İlhan: “İyi 3 dikiş... Yani her koldan spor yapacağız”, Faruk: “Yüzde 90”, İlhan:

Bazı şike tapeleri

 

3 dikiş, yani her koldan yapacağız  

Sivas-F.Bahçe: İlhan Ekşioğlu’nun Faruk Yaşar’ı aradığı görüşme: Faruk: “2-3 günümüz kaldı valla şampiyon olacağız... Peki var mı şey?”, İlhan: “İyi 3 dikiş... Yani her koldan spor yapacağız”, Faruk: “Yüzde 90”, İlhan: “100, 100”, Faruk: “Ha sağlam mı kaynaklar?” İlhan: “Çok sağlam”, Faruk: “Öbürküler gibi değil yani”, İlhan: “Hayır hayır...”

 

Fener’i şampiyon yaptık, gidiyorum


SİVAS-F.BAHÇE: Aziz Yıldırım’ı İlhan Ekşioğlu’nun aradığı görüşme; Aziz: “Ben sana bir uyarayım orda bir sıkıntı var... Sen Sapancalıyla mı şekerliyle mi yapıyorsun?”, İlhan: “Üçüyle de yaptım başkanım.” Mehmet Yıldız’ın X şahsı aradığı görüşme: Mehmet: “Fener’i şampiyon yaptık gidiyorum”, X Şahıs: “Oğlum orada kafayı çakıp atsana, sen ayakla vuramazsın ya”, Mehmet: “Ne golü atacağım ya ben oraya gol atmaya gitmedim ki...”

 

İbo gol atmasın, 100 bin dolar


F.BAHÇE-İBB: İbrahim Akın’ın X şahsı aradığı görüşme: İbrahim: “Demişler ki İbo gol atmasın, 100 bin dolar verelim.”, X Şahıs: “ Ne yapacaksın?”, İbrahim: Yani para var yani işin ucunda, ama sonucunda diyorlar ki işte şu şunu yapma.” İbrahim Akın’ın Fahri Tatan’ı aradağı görüşme: İbrahim: “Şey diyorlar, hani anlarsın ya”, Fahri: “İnşallah koyarsın 2 tane”, İbrahim: “Onun için değil, tam tersi için”, Fahri: “Fener’den mi?”, İbrahim: “Haa..”

 

Temel atmaya gideyim mi ben?

 

F.BAHÇE-A.GÜCÜ: İlhan Ekşioğlu’nun Yavuz Ağırgöl’ün aradığı görüşme: Yavuz: “Şeye gidim mi ben, temel atmaya”, İlhan: “E..Varsa ee çağırıyorlarsa git”, Ardından Ekşioğlu’nun Yıldırım’ın aradığı görüşme: Aziz: “Nasıl gidiyor.”, İlhan: “İyi, bir şeyler var konuşmamız lazım”, Aziz: “Bana göre zoru başardık gibi geliyor”, İlhan: “Ama çok zor oldu ya. Ama bu sanki bu beklediğimiz kadar oldu yani”, Aziz: “En zor maçtı.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler