Bayraktar ricayı kırmamış (!)

Yolsuzluk iddiaları nedeniyle 4 bakan hakkında  hazırlanan fezlekede AK Parti Trabzon Milletvekili eski Çevre ve Şehir Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yeni bir ses kaydı ortaya çıktı Bayraktar’ın, 5 yıl boyunca Yargıtay 5. Ceza Dairesi Başkanlığı yapan Ahmet

Bayraktar ricayı kırmamış (!)
Yolsuzluk iddiaları nedeniyle 4 bakan hakkında  hazırlanan fezlekede AK Parti Trabzon Milletvekili eski Çevre ve Şehir Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yeni bir ses kaydı ortaya çıktı
 
Bayraktar’ın, 5 yıl boyunca Yargıtay 5. Ceza Dairesi Başkanlığı yapan Ahmet Ceylani Tuğrul’un Mersin’deki arazisinin imar planı için devreye girmesi dinlemeye takılıyor.
 
İŞİMİZ DÜŞÜYOR HALLEDELİM
 
Bayraktar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman’a, “şimdi bu arkadaşımız bu şimdi bir şey olduğu zaman söylüyoruz ona Yargıtay’da bir işimiz olduğu zaman” diyerek Tuğrul’un imar işinin halledilmesi için ricacı oluyor.
 
Adalet Bakanlığı’na gönderilen fezlekede yer alan dinleme kaydında bürokrat Kahraman, Bakan Bayraktar’a, “Tamam bakanım” diye yanıt veriyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler