"Bayrağı devralmaya geldim"

Emre Aksoy konuşmasına basketbol takımını kutlayarak başladı ve şu ifadeleri kullandı; ''Bayrağı devralmaya geldim. Trabzonspor'u ayağa kaldırmaya geldik. Trabzonspor'un makus tarihini değiştirecek kongre olacaktır. ilk yapacağımız iş trabzonsporu ulusal

"Bayrağı devralmaya geldim"

Emre Aksoy konuşmasına basketbol takımını kutlayarak başladı ve şu ifadeleri kullandı; ''Bayrağı devralmaya geldim. Trabzonspor'u ayağa kaldırmaya geldik. Trabzonspor'un makus tarihini değiştirecek kongre olacaktır. ilk yapacağımız iş trabzonsporu ulusal standartlara çıkarmak olacaktır. Trabzonsporumuzu kurumsal manada yeniden yapılandıracağız. Kulubümüzü sağlam temeller üzerinde kurup daha ilerilere taşımaya çalışacağız.

Ağzımdan ne çıkarsa ben onu yaparım. Delegasyon bize görev veririse bu güne kaar yapılanlardandaha iyisini yapacağım. Trabzonlular bu ülkenin çimentosudur. Şuanda türk futbolu iyi durumda değilse Trabzonspor iyi olmadığı içindir. biz nekadar birlik ve beraberlik içinde olursak Türkiye de o kadar iyi olur. Bu şehrin insanlarının kaderi Trabzonsporla beraber yazılmış. Maddi manevi yaptıklarım ve yapacaklarım şimdiden helal olsun. bizim ortak davamız Trabzonspor. O kupayı ya alacağız ya alacağız.  İnşallah bu sene tekrar şampiyon olacağız.

Bugün Trabzonspor için bir milattır. bugün tarihe tanıklık edenlerin unutmayacağı bir gündür. 2010 2011 Şampiyonluk kupasını müzemize getirerek kupa sevincini bu camiaya yaşatmak istiyoruz. biz bugün bu gidişata dur demek için buradayız. Uyuyan devi uyandırmaya talibiz. Bizim başarısızlığı kabul etmek gibi bir lüksümüz yok. ben bu kentin evladıyım burada doğdum burada yaşıyorum burada öleceğim. Bu dava için Trabzonspor uğrunda canını veren kardeşlerimizi unutmayacağız. Trabzonsporumuza emek vermi herkese teşekkür ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor