Bayburtlular güçlü geliyor

Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği Yönetimi, 9 Mayısta düzenleyecekleri dev buluşma öncesi, basın mensupları ile yöresel kahvaltıda bir araya geldiTrabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği Yönetimi, 9 Mayısta 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda dev bir or

Bayburtlular güçlü geliyor

Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği Yönetimi, 9 Mayısta düzenleyecekleri dev buluşma öncesi, basın mensupları ile yöresel kahvaltıda bir araya geldi

Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği Yönetimi, 9 Mayısta 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda dev bir organizasyona hazırlanıyor.  Trabzonun en etkin sivil toplum örgütlerinden biri olan ve geçen sene Zara konseri ile Hayri Gür Spor Salonunu tıkabasa dolduran Bayburtlular, yine büyük bir gecede buluşarak, gövde gösterisi yapacaklar. 

bauy.jpg

DEV BULUŞMA

Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği Başkanı Kaya Çakır, dev buluşma öncesi dernek lokalinde basın mensupları ile yöresel kahvaltıda bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Çakır, “Trabzonda 18 bin Bayburtlu var. Bu hemşehrilerimize hizmet etmek bizim en asli görevimizdir. Tüm hemşerilerimizle ortak hareket ederek, sorunlarımızı çözme noktasında gayret gösteriyoruz. Bayburt Trabzonun yaylası, Trabzon ise Bayburtun sahilidir. Bizi bu şehirde dolgu taşı görenler her gece olduğu gibi bu gecemizde de hayal kırıklığına uğrayacak. Gecede Türk Halk Müziğinini sevilen sesi Yudum konseri ile birlikte güzel bir program hazırladık. Tüm Bayburt ve Trabzonluları gecemize bekliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler