Bayan ve çocuk taraftarlara müjde

Trabzonspor'un Manisaspor ile oynayacağı maçı kadın ve 18 yaş altı taraftarların ücretsiz olarak izleyebileceğini resmi sitede açıkladı.Trabzonspor'un resmi sitesinden, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar'ın yaptığı açıklamada “Yönetim ku

Bayan ve çocuk taraftarlara müjde

Trabzonspor'un Manisaspor ile oynayacağı maçı kadın ve 18 yaş altı taraftarların ücretsiz olarak izleyebileceğini resmi sitede açıkladı.

Trabzonspor'un resmi sitesinden, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar'ın yaptığı açıklamada “Yönetim kurulu olarak her zaman taraftarlarımızın ihtiyaçlarıyla ve rahatlıklarıyla yakından ilgileniyoruz. Kombine kart ve bilet fiyatlarında yaptığımız indirimlerin ardından şimdide özellikle bilet alan taraftarlarımızın aileleriyle birlikte maçı izleyebilmesi için kadın ve 18 yaş altı çocuklara Manisaspor maçı ücretsiz olacak. Belirttiğimiz taraftarlarımız maraton ve kapalı tribün biletlerini ücretsiz olarak temin edebilecek.” dedi.

Satışa sunulan müsabakanın bilet fiyatları ise şöyle:

Kapalı Tribün : 50,00 TL
Kapalı Tribün : 40,00 TL
Maraton : 20,00 TL
Kale Arkası B-B1-B2 Blok (Passolig Tribün) : 10,00 TL
Kale Arkası A –A1-A2 Blok : 10,00 TL

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler