Batuhan'ın sözleşmesinde neler var?

Trabzonspor'da yeni sezon öncesindeki ilk transfer olan Batuhan Karadeniz'le bordo mavili kulüp temkinli bir sözleşme imzaladı.Batuhan Karadeniz'in sözleşmesi performans bazlı hazırlanırken sözleşmede yer alan maddeler gereği oyuncuya oldukça düşük bir ga

Batuhan'ın sözleşmesinde neler var?

Trabzonspor'da yeni sezon öncesindeki ilk transfer olan Batuhan Karadeniz'le bordo mavili kulüp temkinli bir sözleşme imzaladı.

Batuhan Karadeniz'in sözleşmesi performans bazlı hazırlanırken sözleşmede yer alan maddeler gereği oyuncuya oldukça düşük bir garanti ücret ve oynadığı toplam maç sayısı ile attığı gol sayısına göre ödeme alacak.

Öte yandan Batuhan'ın transferinin tamamlanması için eski kulüpleriyle de anlaşma sağlanması gerekiyor. Genç oyuncu için Eskişehirspor'a 300 bin Tl, Beşiktaş'a da 100 bin TL yetiştirme bedeli ödenmesi  gerektiği ancak son sezon kadro dışı kaldığı için Trabzonspor hukukçuları hukuki yollardan araştıma yaptıkları ve bu bedeli ödememek için uğraştıkları belirtildi. Bedelin ödenecek olması halinde ise Batuhan'ın fedakarlık yaparak 400 bin TL nin yarısını kendi karşılayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler