Batıda bahar doğuda kar çalışması

Bayburt Aydıntepe kaymakamı Yeliz Yıldızhan, 4 metrelik karda yol açma çalışması yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmaları inceledi.   Kaymakam Yeliz Yıldızhan İlçe Özel İdare Müdürü Hamit Güneş ile birlikte yoğun kar yağışından kapanan yolları açmak için

Batıda bahar doğuda kar çalışması
Bayburt Aydıntepe kaymakamı Yeliz Yıldızhan, 4 metrelik karda yol açma çalışması yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmaları inceledi.
 
Kaymakam Yeliz Yıldızhan İlçe Özel İdare Müdürü Hamit Güneş ile birlikte yoğun kar yağışından kapanan yolları açmak için çalışma yürüten ekipleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Akabinde İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiyesini ziyaret eden Kaymakam Yıldızhan’a eşi Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan da eşlik etti.
 
Kapanan yolların genel durumu ile ilgili bilgi alıp durum değerlendirmesi yapan Kaymakam Yıldızhan vatandaşları mağdur etmemek için çalışmaların yoğun bir özveri ile devam ettiğini belirtti.
 
aydintepe-kaymakami.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler