Başkonsolos Temizkan'dan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Gürcistan’ın Batum şehrinin Türkiye Başkonsolosu Yasin Temizkan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.Temizkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Bilindiği gibi Trabzon ile Bat

Başkonsolos Temizkan'dan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Gürcistan’ın Batum şehrinin Türkiye Başkonsolosu Yasin Temizkan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.

Temizkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Bilindiği gibi Trabzon ile Batum kardeş şehir. Batum’dan, Gürcistan’dan çıkan insanların ilk uğradığı bölge merkezi Trabzon’dur. Bu bakımdan kültürel, tarihi ve ticari ilişkilerimizin çok olduğu ve gelişmeye devam ettiği Gürcistan’da bizlere her türlü desteği veren Başkonsolosumuz Yasin Temizkan’a şükranlarımız sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkonsolos Temizkan da misafirperverliklerinden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek Trabzon’un kardeş şehri olan Batum ve dolayısıyla Türkiye ile Gürcistan arasındaki işbirliğinin her alanda daha da ileriye gitmesi için ellerinden gelen katkıyı ve desteği bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.

Ziyaretin anısına Başkan Gümrükçüoğlu, Başkonsolos Temizkan’a fincan takımı hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler