Başkent’te facia: 3 ölü, 5 yaralı

Ankara'da servis olarak kullandıkları otobüsün arızalanması sonucu kamyonla taşınan tarım işçilerinden 3'ü frenin boşalmasıyla meydana gelen kazada hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.Kaza, Nallıhan'a bağlı Çayırhan Mahallesi'nde akşam saat 19.00 civar

Başkent’te facia: 3 ölü, 5 yaralı

Ankara'da servis olarak kullandıkları otobüsün arızalanması sonucu kamyonla taşınan tarım işçilerinden 3'ü frenin boşalmasıyla meydana gelen kazada hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, Nallıhan'a bağlı Çayırhan Mahallesi'nde akşam saat 19.00 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Nallıhan ilçesinden Çayırhan Mahallesi'ne seyir halinde olan ve tarım işçilerini taşıyan Koray Erol yönetimindeki 06 NCA 25 plakalı kamyonun freni boşaldı. Kamyonu durduramayan sürücü Erol, Çayırhan Mahallesi girişindeki benzin istasyonuna daldı. Kaza esnasında kamyonda bulunan işçilerden paniğe kapılıp atlayanlardan bazıları kamyonun altında kaldı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu, işçilerden İsmail Eroğlu, Hanife Mert ve Dursun Özer'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada yaralanan Mukaddes Özer, Fahriye Tekin, Mürüvvet Tekin ve Koray Erol ile ağır yaralı Sevda Mert Beypazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İşçilerin taşındıkların otobüsün arızalanması sonucu kamyonla taşınmaya çalışıldığı öğrenildi. Bir otomobil de kamyon ve duvar arasına sıkışarak hurdaya döndü.

Başkent’te facia: 3 ölü, 5 yaralı

Başkent’te facia: 3 ölü, 5 yaralı

Başkent’te facia: 3 ölü, 5 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler