Başkan "Narlıbahçe" için tarih verdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan Narlıbahçe açıklaması Haber61/Haber Servisi Haber61 TV’de Levent Ustabaşı’nın canlı yayın konuğu olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Narlıbahçe Kentsel DÖnüşü

Başkan "Narlıbahçe" için tarih verdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan Narlıbahçe açıklaması

Haber61/Haber Servisi

Haber61 TV’de Levent Ustabaşı’nın canlı yayın konuğu olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Narlıbahçe Kentsel DÖnüşüm Projesi’ne tarih verdi.

Ustabaşı’nın, “Burada insanlar mağdur oluyor. Evlerini satamıyor bir çivi bile çakamıyorlar. Kentsel Dönüşüm yapılacaksa başlansın ve hemen bitirilmesi gerekiyor. Tarih verir misiniz?” sorusuna, Başkan Gümrükçüoğlu, “

Narlıbahçe bölgesi için Kentsel Dönüşüm çalışmalarımızı tamamladık. İlk protokolümüz TOKİ ile imzalanmıştı. Şimdi yeni hükümetimizin kurulması Çevre Şehircilik Bakanımızın göreve başlaması ve TOKİ Başkanlığımızın iş programına göre  2016 başında hangi adımlarla vatandaşlarla görüşmeye başlayacağımızı kararlaştırıp ona göre vatandaşlarımızın huzuruna çıkmış olacağız. Önümüzdeki yılın önemlilerinden birisi olarak başlayacağımız bir çalışmadır. Kentsel Dönüşüm uzun soluklu bir iş. Bu süre zarfında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli önemler alınacaktır.

Başladığımızda bu bölgenin mahmur hale gelmesi 3-4 yıl içinde ortaya çıkıyor. Bu süre zarfında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli tedbirlerin alınması sürdürülecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber