Başkan Mehmet Öz Hakemlere Ateş püskürdü

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Liginde mücadele eden İdmanocağı Bayan Voleybol  Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Öz 19 Mayıs Spor Salonunda oynanan ve 3-1 kaybedilen Fenerbahçe maçının ardından karşılaşmanın baş hakemine ateş püskürdü.Başkan Öz açıklamasında şu i

Başkan Mehmet Öz Hakemlere Ateş püskürdü

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Liginde mücadele eden İdmanocağı Bayan Voleybol  Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Öz 19 Mayıs Spor Salonunda oynanan ve 3-1 kaybedilen Fenerbahçe maçının ardından karşılaşmanın baş hakemine ateş püskürdü.

Başkan Öz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Bayan voleybol takımımız bugün oynadığı (25.01.2015) Fenerbahçe Grundig maçını 3-1 kaybetti. Zevkli ve çekişmeli geçen maçın en kötüleri yine hakemler oldu. Kulüp başkanımız Mehmet ÖZ maç sonunda sahaya inerek takımının oynadığı oyundan dolayı oyuncularını kutladı ve tebrik etti. Mehmet ÖZ yaptığı açıklamada; “Daha öncede söylediğim gibi  TVF bizi bu ligde istemiyor. Çünkü eğilmeden bükülmeden hatalarını ve eksikliklerini direk yüzlerine söylüyoruz. Bu davranışlar onların alışık olmadığı davranışlar ve zorlarına gidiyor. Bizim arkadaşlarımıza bizleri eleştiriyorlar. Arkadaşlarımıza biz istemezsek idmanocağı buraya çıkamazdı gibi laflar söylüyorlarmış. Ben buradan aleni olarak haykırıyorum, İdmanocağı eze eze lige çıktı, eğilmeden bükülmeden tüm engellemelere rağmen hedefine doğru ilerliyor ve hedefine ulaşacaktır. Her hafta hakemleri doldurarak maçımıza gönderiyorlar onlarda aldıkları talimatları uygulamaya çalışıyorlar. İçerde dışarıda her maçta ortalama 8 tane aleyhimize karar veriyorlar. Önemli değil Zamanı gelince bunların hesabını soracağız.” Diye ifade etti.

Biz bugün spor adına güzellik olsun diye maça bilinçli voleybol severler gelsin farlı tepki verecek seyirci gelmesin diye maçı biletli yaptık. Allaha çok şükür başarılı da olduk. Salon örnek bir seyirci ile doldu .Hiç bir taşkınlık çıkmadı, bu maçtan yüzümüzün akı ile çıktık. Bu maça yakışmayan tek kişi Maçın Baş hakemi Burhan İlhan oldu. Maçın 1. ve 4. setinde verdiği ters kararlar ile sonucu belirleyen kişi olmuştur.

 

Saygılarımla,

Mehmet ÖZ

Yönetim Kurulu Başkanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor