"Başkan hakkını helal et"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’da bir istifa daha oldu. Bordo Mavili kulüpte Mali İşlerden Sorumlu yönetici Abdil Serdar Üstünsalih, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na  GSM ile mesaj çekerek istifa ettiğini duyurdu. Üstünsalih, “ Kulüp içinde en son me

"Başkan hakkını helal et"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’da bir istifa daha oldu. Bordo Mavili kulüpte Mali İşlerden Sorumlu yönetici Abdil Serdar Üstünsalih, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na  GSM ile mesaj çekerek istifa ettiğini duyurdu. Üstünsalih, “ Kulüp içinde en son meydana gelen bazı görev değişimleri ve atamaları içime sindiremiyorum. Başkan yardımcısı olarak lafımız dinlenmiyorsa orada durmanın bir anlamı yok. Başkanı aradım ve ulaşamadım mesaj attım. “ Hakkını helal et her şey için teşekkürler.”dedim. bunu üzerine beni aradı eğer sen istifa edeceksen hep birlikte istifa edelim.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler