Başkan futbolcuları dövdü iddiası

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü, sahasında Ofspor’a uzatma anlarında yediği golle 3-2 yenilip, yarışta ağır bir yara alırken, mücadele sonrasında kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ile bazı yöneticilerin soyunma odasınd

Başkan futbolcuları dövdü iddiası
İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü, sahasında Ofspor’a uzatma anlarında yediği golle 3-2 yenilip, yarışta ağır bir yara alırken, mücadele sonrasında kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ile bazı yöneticilerin soyunma odasında futbolculara saldırdığı ve tekme tokat giriştiği ileri sürüldü.
 
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına giden koridorlara inen bazı yöneticilerin, burada futbolculara hakaret edip, ağır sözler sarf ettiği özellikle tecrübeli oyuncuların karşılık vermesinin ardından ortalığın bir anda karıştığı ve yöneticilerin oyunculara saldırıp, yumrukladığı belirtildi. 
 
Bu kargaşada oyuncu Serkan Şirin’in tekme ve tokat darbelerine maruz kaldığı, Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner’in de önce takım kaptanı Mehmet Çakır’a yumruk attığı ardından da soyunma odasına girdiği ve orada önüne çıkan oyunculara hakaretler savurup, fiili saldırıda bulunduğu öğrenildi. Başkan’ın burada formaları oyunculara fırlattığı ve ağır sözler söylediği öğrenildi.
 
Soyunma odası koridorları ve soyunda odası içinde yaşanan bu olayların ardından, sadece futbolcular ile yöneticilerin odanın içinde kaldığı, diğer tüm kulüp çalışanlarının dışarı çıkarıldığı ve bu esnada içeriden tekme tokat seslerinin yükseldiğinin duyulduğu belirtildi. Başkan Yiğiner, yaklaşık 45 dakika sonra stattan ayrılırken, futbolcular maç bitiminin ardından yaklaşık 3 saat soyunma odasından çıkmadı. Oyuncuların başta başkan olmak üzere saldırıda bulunan yöneticilerden şikayetçi olmak istedikleri, olaylara karışmayan diğer yöneticilerin oyuncuları ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. 
 
Bu esnada, stat dışında emniyet güçleri güvenlik önlemi alırken, futbolcular ve teknik ekibe yemek getirildi. Tüm bu olayları maçın temsilcisinin raporuna yazdığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler