Başkan Ergün Milletvekili Akçay’ı Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Erkan Akçay'ı makamında ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışma ve hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette 1 Kasım'da

Başkan Ergün Milletvekili Akçay’ı Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Erkan Akçay'ı makamında ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışma ve hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette 1 Kasım'da yapılacak olan Genel Seçimler de gündeme geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa 23, 24 ve 25'inci dönem Milletvekili, 26. Dönem Milletvekili Adayı Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu. 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Akçay, 9 adayla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi'ni en üst noktaya çalışmak için çabaladıklarını ifade etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışma ve hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Ergün, il genelinde ortaya konulan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Ergün Milletvekili Akçay’ı Ağırladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler