Başkan Efkan Ala ile ne konuştu!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, dün gece geç saatte Trabzon’a geldi. Gümrükçüoğlu, özellikle belediye koridorlarında dört gözle bekleniyor.Hem büyükşehir teşkilatlanmasında hem de TİSKİ’nin organizasyonundaki iki önemli k

Başkan Efkan Ala ile ne konuştu!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, dün gece geç saatte Trabzon’a geldi. Gümrükçüoğlu, özellikle belediye koridorlarında dört gözle bekleniyor.

Hem büyükşehir teşkilatlanmasında hem de TİSKİ’nin organizasyonundaki iki önemli koltuk, genel sekreterlik ile genel müdürlük için tahmin edilen; yarın Gümrükçüoğlu’nun tebligatları yapacağı. Bir sır gibi saklanan bu iki koltuğa kimin atanacağı konusunda, tahminler iki kişi arasında dönüp duruyor. Birincisi, İbrahim Kul.

Kul’un TİSKİ genel müdürlüğü hemen hemen kesin gibi. Kul, birkaç günden bu yana başkan danışmanı Recep Güngör ile ilçeleri geziyor, ilçelerdeki özel idareden kalma araç gereç ve mal mülkün dokümantasyonunu çıkarıyor. O nedenle de olaya hakim olan Kul’un TİSKİ genel müdürlüğü kesin gibi deniyor. Ama genel sekreterlik için kesin bir isim yok.

Başkan Gümrükçüoğlu’nun Başbakan’ın Ankara’da teşkilatla yaptığı toplantıda, diğer büyükşehir belediye başkanları ile toplu halde, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile görüştüğü biliniyor.

Ala’nın, belediye başkanlarına genel sekreterlik için önereceği isimleri istediği bu isimler hakkında da güvenlik soruşturmasından sonra başkanlara döneceği yönünde bir bilgiye ulaştık. Tabi bunlar detay gelişmeler. Elbette Trabzon isim bekliyor. Bu beklenti de ortaya bir çok ismin atılmasına neden oluyor. Ama bu konuda bizim duyumlarımız öyle gösteriyor ki, sürpriz bir atama olacak, hem de çok sürpriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel