Eyüboğlu: "Trabzonspor herkesin derdi"

Trabznspor başkan adayı Temel EyüboğluTrabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında basının sorularını da yanıtladı. Eyüboğlu Çarşamba günü geniş katılımlı basın açıklaması düzenleyeceğini belirterek  Hiçbir zaman Trabzon sevdasından vaz

Eyüboğlu: "Trabzonspor herkesin derdi"

Trabznspor başkan adayı Temel EyüboğluTrabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında basının sorularını da yanıtladı. Eyüboğlu Çarşamba günü geniş katılımlı basın açıklaması düzenleyeceğini belirterek 

Hiçbir zaman Trabzon sevdasından vazgeçmediklerini belirten Eyüboğlu, “Trabzonspor sevdamızı nasıl güçlendirebiliriz diye düşündük ve şimdi Trabzonspor başkan adayı olarak karşınızda bulunmaktayız. Trabzonspor sokağa çıkıldığı zaman herkesin derdi. Trabzonspor her açıdan sıkıntılı bir süreçten geçiyor. 4 tane daha aday arkadaşımız var. Bu bir seçimdir, seçim sandıkta kazanılır. Kazananın Trabzonspor olması için yola çıktık. Trabzonspor’u sadece futbol olarak değil bütün olarak üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız. Güçlü bir Trabzonspor var. Trabzonspor’un mevcut başkanı hakkında konuşmak istemiyorum. Her şey ortada, gidişat iyi değil. Ben ekibimle beraber Trabzonspor’un kazanması için çalışacağım.” ifadelerine yer verdi.

dsc_0004-002.jpg

Hacıosmanoğlu ile birleşme gibi bir teklif gelirse nasıl yol ilersiniz sorusuna cevap veren Eyüboğlu, “İbrahim Hacıosmanoğlu başkan olmadan öncede bizim arkadaşımızdı. Başkanlık yarışında yönetimsel yanlışlar yaptı. Her şeyden önce ekip çok önemlidir. Trabzonspor için her fedakârlığı yapmaya hazırım” dedi.

adayların uzun süredir çalıştığını belirten Eyüboğlu, “Aday arkadaşlarımız hakkında konuşmam yanlış olur. Bu bir yarıştır kazanan arkadaşlardan öte kanamayanlar kendi kabuğuna çekilip yıllar sonra başkan adaylığı için tekrar çıkacaklar ve Trabzonspor için çalışacaklarını ifade edecekler. Trabzonspor katkıları olmayacak. Biz sporun içinde olan bir adayız, bir kulübün nasıl yönetileceği konusunda deneyimimiz mevcut. Son listemizi vermeden önce de bir toplantı ile yönetimimizi tanıtacağız" şeklinde konuştu.

adının şike ile ilgili anılması konusuna değinen Eyüboğlu, “2009 yılında şike ile ilgili bizi de aldılar. bizim alnımız ak ve hiçbir zaman şikeye bulaşmadık. Biz diğerleri gibi mahkemelerde değil direk beraat ettik” ifadelerine yer verdi.

dsc_0005-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler