Başına tuğla dolu sepet düştü

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, inşaatın üçüncü katına malzeme çıkarmak için kullanılan asansörde takılı olan tuğla dolu sepet, kancadan kurtulması sonucu aşağıda çalışan Ahmet Çakar’ın üzerine düştü.   Olay, Ergene ilçesine bağlı Marmaracık Mahallesinde bi

Başına tuğla dolu sepet düştü
Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde, inşaatın üçüncü katına malzeme çıkarmak için kullanılan asansörde takılı olan tuğla dolu sepet, kancadan kurtulması sonucu aşağıda çalışan Ahmet Çakar’ın üzerine düştü.
 
Olay, Ergene ilçesine bağlı Marmaracık Mahallesinde bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, 40 yaşındaki Ahmet Çakar ve arkadaşı inşaata gelen tuğlaları asansör ile 3. kata çıkarmak için çalışmaya başladı. Tuğlaları asansörün ucuna takılan sepete dolduran Çakar, arkadaşına sepeti çekmesini söyledi. Tuğla dolu sepet, binanın yarısına geldiği sırada kancanın ucundan çıkmasıyla aşağıda diğer sepete tuğla dolduran Ahmet Çakar’ın üzerine düştü.
 
Sepetin düşmesiyle ağır yaralanan Çakar’ı gören arkadaşı hemen ambulansa haber verdi. 
Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Çakar'ın durumunun kritik olduğu belirtildi. Olay yerinde gelen polis inşaatta inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam