Başbakan'dan binlerce kişiye müjde!

1 Mayıs 1977’de Taksim’de hayatını kaybedenlerin ailelerine taziyelerini ileten Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir daha aynı acıların yaşanmasını istemediklerini ifade etti ve uyarılarda bulundu. Karayolları işçilerine hitap eden Ahmet Davutoğlu, 1 Mayıs 1977’

Başbakan'dan binlerce kişiye müjde!
1 Mayıs 1977’de Taksim’de hayatını kaybedenlerin ailelerine taziyelerini ileten Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir daha aynı acıların yaşanmasını istemediklerini ifade etti ve uyarılarda bulundu.
 
Karayolları işçilerine hitap eden Ahmet Davutoğlu, 1 Mayıs 1977’de Türkiye’ni kaosa sürüklenmek istendiğini ifade etti. Taksim’de hayatını kaybedenlerin ailelerine taziyelerini sunan Davutoğlu, "İlk fırsatta 1977’de hayatını kaybedenler için karanfil bırakıp onları anacağım" dedi.
 
"SAKIN OLA Kİ..."
 
Yarın için uyarılarda da bulunan Başbakan, “Yarın alanlara çıkacak olan, yarın Emek ve Dayanışma Günü için meydanlara çıkacak olan kardeşlerime sesleniyorum, yarını bir düğün gibi bir şölen gibi kutlayalım. Sakın ola ki marjinal grupların, bir takım provokatörlerin oyunlarına gelmeyelim. Yarın meydana çıkacak bütün işçilerimizi kutuplaşmaya karşı omuz omuza mücadeleye davet ediyorum. Yarın güzel bir bayram günü olsun. Taksim’e anmak için gidenler karanfilleri koysun. Yarını karanlığa çevirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.
 
MÜJDELER VERDİ
 
Karayolları işçilerine müjde de veren Başbakan Davutoğlu, "Sizlerle hem bir bayram kutlaması hem bir müjde için bir aradayız. 6 bin 417 karayolları işçisinin kadrosu hayırlı olsun" dedi.
 
“Taşeron meselesini ilk çıkaran 1936’daki CHP iktidarıdır” diyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, kendilerini bu sorunu çözebilmek için birçok adım attığını hatırlattı. Davutoğlu, “Artık asıl iş yapanlar taşeron işçi olarak çalıştırılamayacak” müjdesini de verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset