Başbakan Erdoğan'dan 61 hesabı

Trabzon'da toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzonun plaka numarası olan '61' sayısını kullanarak yaptığı konuşma akıllara MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin "40. yıl hesabı"nı getirdi.Fatih Sultan Mehmet'in şehri Trabzon.

Başbakan Erdoğan'dan 61 hesabı

Trabzon'da toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzonun plaka numarası olan '61' sayısını kullanarak yaptığı konuşma akıllara MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin "40. yıl hesabı"nı getirdi.

Fatih Sultan Mehmet'in şehri Trabzon. Milli Mücadele'nin şehri Trabzon. Karadeniz'in medeniyet şehri, Cumhuriyetimizin parlayan şehri Trabzon seni yürükten selamlıyorum.

Size bir söz verdik. Trabzon'un büyükşehir yapacağız dedik ve bu sözümüzü tuttuk. Şimdi büyükşehir Trabzon'dayız. Biz birbirimize o kadar yakınız ki biz toprağımızla biriz. Biz suyumuzla biriz. Bir bayrağımızla biriz. Bizim ezanımız bir, kıblemizi bir, her şeyden önce gönüllerimiz bir. Allah birliğimizi daim etsin. Biz Trabzon ile biriz. Aramızda bir şifre var.

61. Trabzon ne zaman fethedildi. 14(61).Trabzon'un plakası kaç? 61. Bu kardeşiniz kaçıncı hükümetin Başbakan'ı. 61. 26 Şubat'ta bu kardeşiniz inşallah 60'ı tamamlıyor 61'e giriyor. Şimdi sizden başka bir 61 bekliyoruz. 30 Mart'ta Trabzon'dan yüzde 61 bekliyoruz. 41 kere maşallah. 61 kere maşallah.

2009 yılında Antalya'da partililere seslenen MHP lideri Bahçeli, MHP'nin 40. kuruluş yıl dönümüyle ilgili ilginç bir de hesap yapmıştı. : "2009 yılındayız. 2009'un sıfırlarının üzerine çarpı koyun, atın. Ne kalır, 2 ile 9. 2 ile 9'u toplayın 11 eder. Şimdi de 29'la 11'i toplayın, 40 eder. Bunlar tesadüf olamaz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler