Başakşehir deplasmanda kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Sivasspor, taraftarı önünde İstanbul Başakşehir'i konuk etti. 90 dakika sonunda İstanbul Başakşehir karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrılmayı başardı. Bu sonucun ardından Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir

Başakşehir deplasmanda kazandı
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Sivasspor, taraftarı önünde İstanbul Başakşehir'i konuk etti. 90 dakika sonunda İstanbul Başakşehir karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrılmayı başardı.
 
Bu sonucun ardından Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir puanını 24'e yükseltirken, Sivasspor 10 puanda kaldı. Sivaaspor'un bu yenilgi ile kazanamama serisi 4 maça çıkarken, İstanbul Başakşehir ise ligde gol yememe serisini 5 maça yükseltme başarısı gösterdi.
 
Mücadele karşılıklı ataklar şeklinde başlarken, konuk ekip 36. dakikada Alexandru Epureanu'nun golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı.
 
İkinci yarıda Sivasspor daha baskılı oynamaya çalışırken, konuk ekip daha çok kontrataklarla fırsat kovaladı. Yine bir hızlı hücum sonrasında 85. dakikada Jeremy Perbet sağ kanattan aldığı topla ceza sahası içine girdi ve çok düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.
 
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, 90 dakika sonunda İstanbul Başakşehir Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor