Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak burcunda güneş tutulması 29-08-2016

1 Eylül’ de Başak burcunun 9 derecesinde bir güneş tutulması gerçekleşecek, buna göre; 16 Eylül de ki ay tutulması ile Başak-Balık eksenindeki tutulma serisinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. İnançlar, hizmet, sağlık, düzen konularını öne çıkaran seri son tutulmayla birlikte yeni kapı açarak bitirecek. Kuzey düğümüne yakın gerçekleşecek olan tutulmanın etkisi iyi ve daha yoğun olacak. Neptün – Satürn karesiyle tetiklenecek güney düğüm gösteriyor ki; inançlar, dini konular, hayaller, sanatsal anlayış ve ideolojimizle ilgili mutlak ve gerekli değişimin olacağını, her ne kadar sert açılar var olsa da Başak burcunda ki güneş tutulması mantık ve ölçüyü net kuracağını gösteriyor. 28 derece ile başlayan Merkür retrosunun biten seriye kattığı anlamsa oldukça manidar. Merkür’ün son bitirmeler için geri gidiyor olması enikonu işleri toparlaması, özellikle hedeflerimiz ve toplumsal olaylarda etkili olup; tutulma anında ki Akrep bucunun yükselmesiyle güçlü dönüşüm ve değişim gerçekleşeceğini vurguluyor.

Lütfen yükselen burcunuza göre okuyunuz;

KOÇ: Günlük temponuz, iş yaşamınız ve çalışma koşulları ile ilgili size kapı açılıyor. Son tutulma ile birlikte belirlenecek olan şartlarınız, gerileyen Merkür ile birlikte eskiden halledemediğiniz sorunlarınızı da çözme imkânı bulacaksınız. Bu çifte şans sizin iş fırsatlarınızı genişletecek.

BOĞA: Çocuklarla ilgili konular, hobileriniz, aşk, eğlence, spor, sosyal çevreniz ve sanatla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz size yeni kapı ve fırsat çıkıyor. Geri giden Merkür ile birlikte eskiden halledemediğiniz sorunları da çözümleme imkânı bulacaksınız. Bu çifte şans size iyi gelecek.

İKİZLER: Ev, aile yaşamınız, yerleşime ait konular ve kendi alt yapınızı geliştirmeniz için size yeni kapılar açılıyor. Geri giden Merkür ile birlikte eskiden halledemediğiniz sorunları da çözümleme imkânı bulacaksınız.

YENGEÇ: Kardeşleriniz, yakın çevreniz, yolculuklar, eğitim ve anlaşmalarla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz size yeni kapılar açılacak. Geri giden Merkür ile birlikte eskiden hal olmamış yada yarım kalmış işlerinizi bu retro sayesinde halletme imkânı bulacaksınız.

ASLAN: Başak burcu güneş tutulması; size finansal konular ve kazançlarınızla ilgili konularda fırsatlar çıkaracak. Bu serinin son tutulmaları ile birlikte yeni kapı açılarak. Geri giden Merkür ile birlikte eskiden halledemediğiniz parasal konuları çözümleme imkânı bulacaksınız. Bu çifte şans birçok fırsatı da beraberinde getirecek.

BAŞAK: Kişisel girişimleriniz, kendinize ait planlarınız ve genel sağlığınızla ilgili konularda yeni kapı açılacak ve siz yeni fırsatlar yakalayacaksınız. Geri giden Merkür ile birlikte eskiden halledemediğiniz veya ihmal ettiğiniz konuları çözümleme imkânı bulacaksınız. Bu çifte şans birçok fırsatı da beraberinde getirecek.

TERAZİ: Hastane, okul yada her türlü kapalı alanda ki işlerinizle ilgili yeni kapı açılıyor. Yeni bilinç, farklı uyanış ve esin; evet fırsatlar kapınızda. Geri giden Merkür ile birlikte ihmal ettiğiniz bir çok konuyu çözümleyecek ve bir çok şanslı fırsatları yakalayacaksınız.

AKREP: Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve ileriye yönelik yapmış olduğunuz girişim ve projelerinizle ilgili size yeni kapı açılıyor. Geri giden Merkür ile birlikte bir çok ihmal ettiğiniz konuyu yada önceden girişimde bulunup da çözüme ulaştıramadığınız işleriniz için şanslı fırsatlar yakalayacaksınız.

YAY: Başak burcu güneş tutulması ile birlikte, iş ve kariyer alanında size yeni kapılar açılacak. Son tutulma ile belirlenecek şartlarınız güncellenip fırsatlar doğacak. Geri giden Merkür ile birlikte hedeflerinizle ilgili önceden ihmal ettiğiniz birçok konuyu çözüme ulaştırma imkânları yakalayacaksınız.

OĞLAK: Yurt dışı bağlantılarınız, Akademik alan, yayıncılık, hukuksal konular ve büyük şirketlerin biri ile ilgiliyseniz Başak burcu güneş tutulası ile birlikte size yeni kapılar açılacak. Geri giden Merkür ile birlikte bu alanlarda önceden ihmal etmiş olduğunuz konuları da çözüme ulaştırma imkânı bulacaksınız.

KOVA: Ortak paylaşımlar, eşinizin kazancı, miraslar, alacak verecek ve sigorta işlerinin birisi ile ilgiliyseniz Başak burcu güneş tutulması ile birlikte size yeni kapı açılıyor. Geri giden Merkür ile birlikte önceden ihmal ettiğiniz konuları da çözüme ulaştırma imkânı bulacaksınız.

BALIK: İkili ilişkiler, eşin konumu ve sağlığı, evlilik, anlaşma ve davaların birisiyle ilgiliyseniz Başak burcu güneş tutulası ile birlikte size yeni kapı açılıyor. Geri giden Merkür ile birlikte bu konularla ilgili önceden girişimde bulunup da çözüme ulaşmamış konuları da çözümle imkânı bulacaksınız.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR