Barcelona'dan çok konuşulacak hamle

 Luka Modric ve James Rodriguez’in sakatlıklarında ilk 11’e yerleşen ve performansıyla büyük beğeni toplayan Isco, bu iki ismin sağlığına kavuşmasıyla birlikte tekrar yedek kulübesine döndü. Katalan merkezli Mundo Deportivo gazetesine göre Barcelona, yede

Barcelona'dan çok konuşulacak hamle
 Luka Modric ve James Rodriguez’in sakatlıklarında ilk 11’e yerleşen ve performansıyla büyük beğeni toplayan Isco, bu iki ismin sağlığına kavuşmasıyla birlikte tekrar yedek kulübesine döndü.
 
Katalan merkezli Mundo Deportivo gazetesine göre Barcelona, yedek kalmaktan pek de memnun olmayan Isco için sürpriz bir transfer girişiminde bulunabilir. Özellikle Xavi’nin sezon sonunda büyük ihtimalle ayrılacak olması, Iniesta’nın ise 32 yaşına gelmesi Katalan ekibini orta sahada yeni arayışlara itmesi muhtemel. Isco’nun haricinde Juventus’tan Paul Pogba da orta saha alternatifleri arasında yer alıyor.
 
4-3-3 düzeniyle sahaya çıkan Real Madrid’de Kroos, Modric ve James Rodriguez Ancelotti’nin orta sahadaki vazgeçilmezleri. Forvet üçlüsünde ise Ronaldo, Benzema ve Bale’in yeri garanti. Bu 6 oyuncu sağlıklı olduğunda Isco’nun ilk 11’e girme ihtimali oldukça zayıf. Isco’nun ilk 11’in değişilmez isimlerinden biri olması için en yakın ihtimal Bale’in sezon sonunda tekrar İngiltere’ye dönmesi, James’in sağ kanada yerleşerek Isco’nun orta sahada görev alması. Aksi bir durumda ise Isco takımdan ayrılmak isteyebilir.
 
22 yaşındaki yıldız orta sahanın Real Madrid ile sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. Serbest kalma bedeli ise 150 milyon euro. Olası transfer görüşmelerinde Real Madrid’in ne kadarlık bir bonservis ücreti talep edeceği ise şimdiden kestirilemiyor.
 
Bu sezon 44 maçta forma giyen Isco 5 gol, 13 asistlik bir performans sergiledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor