Barcelona'da bir yolcu daha var...

Barcelona'da yaprak dökümü sürüyor. Xavi'nin Katar ekibi Al-Sadd ile anlaşması, Dani Alves'in de sezon sonunda PSG'ye katılacağı iddialarının güçlenmesinin ardından bir başka isim daha ayrılık sinyali verdi. Katalan ekibinin İspanyol hücumcusu Pedro, Neym

Barcelona'da bir yolcu daha var...
Barcelona'da yaprak dökümü sürüyor. Xavi'nin Katar ekibi Al-Sadd ile anlaşması, Dani Alves'in de sezon sonunda PSG'ye katılacağı iddialarının güçlenmesinin ardından bir başka isim daha ayrılık sinyali verdi.
 
Katalan ekibinin İspanyol hücumcusu Pedro, Neymar ve Luis Suarez'in takıma katılmasının ardından fazla forma şansı bulamaması üzerine, "Böyle olunca tabii ki kendinizi önemli bir oyuncu olarak hissetmezsiniz." dedi ve ayrılığa göz kırptı.
 
Pedro, kendisini rahat hissettiğini ancak durumunun da zor bir durum olduğunu söylerken, "Birkaç maç oynarsanız, çok fazla süre alamazsanız ayrılık fikri ile ilgili konuşabilirsiniz. Bu gayet mantıklı bir durum" ifadelerini kullandı.
 
Barcelona altyapısından yetişen ve 2008 yılından bu yana A Takımda oynayan Pedro bu sezon 37 maçta oynamasına karşın toplamda sadece 1.762 dakika süre alabildi. (37 maç=3330 dakika)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler