Barca'nın yıldızı karar değiştirdi

İsmi Manchester United ve Liverpool ile anılan Dani Alves, Barcelona ile yeni sözleşme imzalamayı umuyor.Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan oyuncu ayrılık kararından çocuklarına ve eski karısına yakın olmak için vazgeçti.Barcelona'nın da transfer

Barca'nın yıldızı karar değiştirdi

İsmi Manchester United ve Liverpool ile anılan Dani Alves, Barcelona ile yeni sözleşme imzalamayı umuyor.

Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan oyuncu ayrılık kararından çocuklarına ve eski karısına yakın olmak için vazgeçti.

Barcelona'nın da transfer yasağı olduğu için ve Martin Montoya ile Douglas'ın Brezilyalı yıldızın yokluğunu doldurmasının zor olmasından dolayı Alves'in takımda kalmasına sıcak bakıyor.

Taraflar arasındaki tek ayrılığın sözleşme süresi konusunda olabileceği iddia ediliyor. Alves en az iki yıllık kontrat isterken; Barcelona, 32 yaşındaki oyuncuya 12 aylık ve ya da 1+1 yıllık sözleşme önermeyi planlıyor. Ayrıca Alves ilerleyen yıllar için ücretinde indirime gitmeyi kabul etmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler