Bankacının boğazı kesildi

New York Post gazetesinde yer alan bir haberde, ABD’li banka Citigroup’un idari direktörlerinden birinin Manhattan’ın Financial District olarak bilinen bölgesindeki apartmanın banyosundaki küvette boğazı kesik bir şekilde bulunduğu belirtildi. Yetkililere

Bankacının boğazı kesildi
New York Post gazetesinde yer alan bir haberde, ABD’li banka Citigroup’un idari direktörlerinden birinin Manhattan’ın Financial District olarak bilinen bölgesindeki apartmanın banyosundaki küvette boğazı kesik bir şekilde bulunduğu belirtildi.
 
Yetkililere göre, 42 yaşındaki Shawn D. Miller, eve varıldığında  çoktan hayatını kaybetmişti.  Bankacıyı apartmanın kapıcısının bulduğu, olaya yönelik herhangi bir silaha rastlanmadığı belirtildi. Ölümle ilgili tıbbi inceleme ve soruşturma devam ediyor.
 
LinkedIn profiline göre, Miller Citigroup Çevre ve Sosyal Risk Yönetimi ekibinin idari direktörlerinden biriydi. 2004 yılından bu yana Citi bünyesinde çalışıyordu. Citigroup’tan yapılan açıklamada, “Bu haberle derinden sarsıldık, tüm dileklerimiz Shawn’ın ailesiyle” denildi.      

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler