Bamba o maçı unutamıyor!

Trabzonspor'da 2012-2014 yılları arasında forma giyen Fildişi Sahilli stoper Sol Bamba, Leeds United'a imzasının ardından açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezon Palermo'ya giden ancak Serie A'da forma şansı bulamayan Sol Bamba, Türkiye günlerine dair kon

Bamba o maçı unutamıyor!
Trabzonspor'da 2012-2014 yılları arasında forma giyen Fildişi Sahilli stoper Sol Bamba, Leeds United'a imzasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Geçtiğimiz sezon Palermo'ya giden ancak Serie A'da forma şansı bulamayan Sol Bamba, Türkiye günlerine dair konuşurken, "Kariyerimde birçok önemli derbi oynadım ve bunlar çok keyifli maçlardı. Sanırım en önemlisi de Türkiye'de yaşadığımdı. Trabzonspor'un Fenerbahçe maçları çok önemliydi. Kulüpteki herkes için ayrı ayrı önem ifade ediyordu. Tüm şehir maça gelmiş gibiydi ve inanılmaz bir gürültü vardı. Taraftarlar ve tabii ki futbolcular kazanmak için gözünü karartmıştı" ifadelerini kullandı.
 
30 yaşındaki oyuncu Trabzonspor'da oynadığı dönemde 2013 yılındaki Fenerbahçe derbisinde forma giymiş ve sahalarında 3-0 kaybettikleri bir maçta kendi kalesine gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler