Balta: Azimli ve kararlıyım

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek Trabzon’un sorunlarının ve çözüm önerilerinin her platformda konuşulmalı. Ankara’da söylediklerimi fiiliyata dökmek için azimli ve kararlıyım” dedi.“TRA

Balta: Azimli ve kararlıyım

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek Trabzon’un sorunlarının ve çözüm önerilerinin her platformda konuşulmalı. Ankara’da söylediklerimi fiiliyata dökmek için azimli ve kararlıyım” dedi.

“TRABZON’UN SORUNLARI HER PLATFORMDA KONUŞULMALI”

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı, Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, çıkmış olduğu yolun bir hizmet yarışı olduğuna inandığını belirterek “Bu hizmet yarışının sonunda Allah bizlere nasip ederse bizim de inşallah bugüne kadar yapılanlara bir artı değer yaratabilirsek bundan büyük memnuniyet ve mutluluk duyacağız” dedi. Çıkmış olduğu yolun biz hizmet yarışı olduğuna inandığını ifade eden Balta şunları söyledi: “ Trabzon’umuzun sorunların çözmek adına milletvekili aday adayı olduk. Birbirinden değerli arkadaşlarımızın içinden 6 kişi Trabzon’u temsilen Ankara’ya gidecek, fakat sadece 6 kişiyle yetinmeyip bu işe gönül veren hizmet yarışına giren şahsım da dahil olmak üzere o 6 kişinin içerisine girebiliriz ya da giremeyiz bunu süreç ve teveccüh belirleyecek, ancak bu işe koyulan yola çıkan bütün arkadaşlarımızın sadece seçime kadar değil, seçilsin seçilmesin bundan sonraki süreçte de o birikim, beceri ve tecrübelerini bir şekilde her platformda gündeme getirmeleri, önerileri sunmalarını arz ederim. Böyle bir birliktelik ve bunun hayaliyle yola çıktık. Allah bize nasip ederse biz üzerimize düşeni Allah’ın izniyle inşallah yapacağız. Bu özellikle istişare kanallarının açılmasını çok önemsiyorum. Konuların bireyselleştirilmeden Trabzon için ne yapılmalı her platformda tartışılmasından konuşulmasından yanayım ve bundan da Trabzon için bir sonuç çıkacağına inanıyorum.

“STK’LARIN ÇALIŞMALARINI ÇOK FAZLA ÖNEMSİYORUM”

Samimi olarak bir şeyler yapılması kanaatindeyim elimi taşın altına koymaya hazırım. Gerekirse başımızı da taşın altına koyarız yeter ki Trabzon için hep birlikte bir şeyler yapalım. Benim de bütün temennim, arzum, idealim, azmim bu yönde ve özellikle Sivil Toplum Kuruluşları geliyor. Şahsım adına STK’ların çalışmalarını çok fazla önemsiyorum. STK’ ların hazırlayacağı her türlü önerileri, problemlerin çözümlerini, istişare kaynaklarını fevkalade önemsiyorum. Bunların istişare kanallarının açılması suretinde tüm Trabzon’un geneline ve Ankara’ya yansıtılması gerektiği kanaatindeyim. STK ‘lar her zaman kentin öncüsü ve lokomotifi olmuşturlar. İlimizin sorunlarıyla ilgili buralarda istişare yapıyor, çeşitli bilgiler alıyoruz. Yerel baz da neler yapılması gerektiğiyle ilgili sivil toplum kuruluşlarının görüşü bizim için çok önemli. Ankara’dan bakışla yerelde bakış üst üste gelmeli, örtüşmeli. Trabzon’un bizim için önemi büyük. Bizden beklentileri biliyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Ama hepsinden önemlisi birlik ve beraberliktir. Bu uyum bizden sonra da devam edecektir. Bu uyum olduğu sürece aşamayacağımız sorun yoktur. Bu uyum bize güç vermektedir. İnşallah Allah bize nasip ederse partimizin yetkili organlarının teveccühü olursa ve neticede vatandaşımızın teveccühüyle Ankara’da Trabzon’u temsilen bulunursam söylediklerimi inşallah fiiliyata dökmek için azimli ve kararlıyım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler