Balkon cinayeti şüphelisi teslim oldu

Samsun’da dün aralarında husumet bulunan 48 yaşındaki Bayram Kılıç'ı balkonda otururken pompalı tüfekle öldüren 16 yaşındaki T.C.A., bugün polise teslim oldu.  Samsun'un İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, arala

Balkon cinayeti şüphelisi teslim oldu
Samsun’da dün aralarında husumet bulunan 48 yaşındaki Bayram Kılıç'ı balkonda otururken pompalı tüfekle öldüren 16 yaşındaki T.C.A., bugün polise teslim oldu. 
 
Samsun'un İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan Bayram Kılıç'ın evinin önünden geçen T.C.A, hiçbir şey söylemeden pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, balkonda oturan Bayram Kılıç ile akrabası olan 52 yaşındaki Ayten Çetin'i isabet etti. Başından yaralanan Kılıç, hastanede hayatını kaybederken, karnından ve kolundan yaralanan Ayten Çetin ise tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan T.C.A., bu sabah ilçenin İlyasköy Mahallesi'nde polislere teslim oldu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler