Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda dolunay 27-08-2015

29 Ağustos 2015 saat 21 35 de Balık burcunun 6 derecesinde gerçekleşecek olan dolunayın etkileri yaklaşık on beş gün sürecek. Düzen, sağlık, hizmet, ilaçlar, fedakarlık ve ruhsal anlayışla ilgili konuları gündeme taşıyıp olayları netleştirip daha görünür hale gelecek. Denep - Adige yıldızının etkisi altında olan dolunay, öfkeli ve kararlı sürecide açığa çıkaracak. 30 Ağustos 2-5-8-9-10 Eylül günleri işlerimizi toparlamamız açısından iyi ve olumlu zamanlar.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Hastaneler, Okul ve gizli yürütülen işler dahil, bir çok şeyi netleştireceksiniz. Günlük temponuzda artan hareketlilikle beraber eş parası ortak gelir ve miraslarla ilgili konular netlik kazanacak.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR: Arkadaşlarınız, projeleriniz ve ekip çalışmalarınızla ilgili konular netleşecek ve fedakarlıklar öne çıkacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Hedefler ve kariyerinizle ilgili gelecek için yapmış olduğunuz planlar netleşecek. Yerleşime ait konular öne çıkacak fedakarlık zamanı öfkelenmemeye dikkat.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik kariyer yurt dışı işler, medya ve hukuksal konuların biriyle ilgiliyseniz, bu dolunay sayesinde eksiklerinizi göreceksiniz. Fedakarlıklar söz konusu.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Ortak paralar, vergi, miras, burs, sigorta işleri ve alacak-verecekle ilgili konular netleşecek. Fedakarlık zamanı.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Dolunayla birlikte özel ve iş ilişkileriniz, varsa anlaşmalar davalar ve eşinize ait konular netleşecek. Fedakarlıkta bulunmanız muhtemel.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Dolunayla birlikte iş ilişkileri, günlük iş temponuz ve sağlığınız öne çıkacak. Bol bol dinlenin.Yanınızda çalışanlarınız ya da kiracılarınız varsa fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz.

AKREP VE YÜSELEN AKREPLER: Aşk yaşamı spor, çocuklar varsa yatırımlarınızla ilgili konular netlik kazanacak. Fedakarlıklar sizi bekliyor.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Dolunayla birlikte eve aileye ve yerleşime ait konular başta olmak üzere iş kariyer alanındaki durumunuzda netlik kazanacak. Fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: İnternet üzerinden yapmış olduğunuz işleriniz, yakın çevreniz eğitim faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmeler netlik kazanacak bu konuların biriyle ilgiliyseniz fedakarlık yapma durumunda kalabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Bütçeniz gelir ve harcamalar finansal konular öne çıkacak. Ortak gelirden fayda sağlayacaksınız. Harcamalarınızda fedakarlıklar sizi bekliyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Kişisel girişimleriniz, sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili aldığınız kararlar açığa çıkacak. Sanatsal kabiliyetinizi geliştirebilirsiniz.

ŞARTLARINIZ NE OLURSA OLSUN DOĞRU OLUN DOĞRU KALIN.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR