Bali: Özak organize etmedi!

Trabzonspor eski futbolcusu ve yöneticisi Serdar Bali, Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmesinin arkasında organize yaptığı şeklinde suçlanan Faruk Özak’ın hiçbir günahının olmadığını açıkladı.Bali Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesinin arkasında Ö

Bali: Özak organize etmedi!

Trabzonspor eski futbolcusu ve yöneticisi Serdar Bali, Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmesinin arkasında organize yaptığı şeklinde suçlanan Faruk Özak’ın hiçbir günahının olmadığını açıkladı.

Bali Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesinin arkasında Özak olmadığını ifade ederek, “19 Mayıs Spor salonunda ki kongrede olay tamamen spontane gelişti. Faruk Özak’ın eski başkan Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesi için üyeler arasında kesinlikle bir organizesi olmadı. Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesinin arkasında kesinlikle bir organize yok. Zaten Trabzonspor’da her kötü şeyi Faruk Özak’a yüklemek moda haline geldi. Atın Faruk abinin üstüne rahat edin. Peki, Trabzonspor’daki her olumsuzluğu Faruk abiden bilenler, ondan para almaya ya da yardım almaya gittiklerini neden hiç söylemezler. 

Faruk abinin mizacında şöyle yapan ya da böyle yapın demek kesinlikle yoktur. Bugün yönetimin kongreye gitmesi için imza topluyorlar. Bunda Faruk Özak’ın hiçbir dahli yoktur.Sn Özak konum olarak ta zaten böyle bir işin içinde olmaz. O Kongrede Nuri Albayrak yönetiminin ibra edilmemesi tamamen spontane gelişen bir olaydı. Üyelerin birbirinden etkilenerek el kaldırmasından kaynaklandı. Yoksa Özak önceden bir organizasyon yapmadı.

Mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu eski bakan Faruk Özak için “Seccadeli sahtekâr” dedi. Bu cümle Özkan Sümer tarafından söylendiğinde o mevcut başkan henüz daha yedi yaşındaydı.

Trabzonspor'da son yıllarda moda haline geldi. Sadece Faruk Özak’a karşı değil Sadri Şener’e de kulübün büyüklerine karşı da bir provokasyon yapılıyor. Bunlar neden yapılıyor anlamıyorum. Trabzonspor’u kavga ortamına çekiyorlar. Trabzonspor’un barışa ihtiyacı var. Nuri başkan bu olayı Faruk abiden biliyorsa o zaman doğruyu bilmiyor.

Nuri Albayrak başkan şimdi İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sn. Özak arasındaki gerilimde Hacıosmanoğlu’nun yanında yer alıyor. Bir eski başkan tarafsız olmalı böyle kavgalarda da taraf olmamalı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler