Bakın Mızrak neye üzülmüş?

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın hemşehrisi olduğu için G.Birliği maçında Yobo’nun ofsayt pozisyonunda taraflı davranmakla suçlanan yardımcı hakemin yakın çevresine, “Görev yaparken, adalet duygusundan hiç uzaklaşmadım” dediği öğrenildiGençlerbirliği-Fene

Bakın Mızrak neye üzülmüş?

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın hemşehrisi olduğu için G.Birliği maçında Yobo’nun ofsayt pozisyonunda taraflı davranmakla suçlanan yardımcı hakemin yakın çevresine, “Görev yaparken, adalet duygusundan hiç uzaklaşmadım” dediği öğrenildi

Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında Lugano’nun attığı golde Yobo’nun ofsayt pozisyonunu süzemediği için eleştiri oklarına hedef olan sarı-lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım ve Başkanvekili Nihat Yıldırım ile hemşehri olduğu için taraflı davranmakla suçlanan yardımcı hakem Nihat Mızrak’in yakın çevresine, “Elimdeki bayrak, benim namusum ve şerefimdir” diye konuştuğu öğrenildi.

Mızrak’ın, Yobo’nun pozisyonunda topun Gençlerbirliğili oyuncudan geldiğini gördüğünü bu yüzden ofsayt bayrağını çekmediğini ifade ettiği, eleştirilerle ilgili olarak da şöyle konuştuğu bildirildi:

“O pozisyonun dışında Niang ile Serdar arasındaki mücadelede penaltı kararına hiç müdahil olmadım. 11 yıldır Süper Lig’de görev yapıyorum ve maçtan sonraki suçlamalara çok üzüldüm. Ne Aziz Yıldırım ne de Nihat Özdemir’le hakemlik dönemimde hiçbir ortamda bulunmadım. Hiçbir kulüp başkanı ile ne havaalanında ne de herhangi bir ortamda sohbet ettim. Görev yaparken, adalet duygusundan hiç uzaklaşmadım. Çünkü elimdeki bayrak benim namusum ve şerefimdir.”

‘Öğrencilere ne diyeceğim?’

Bugüne kadar kimseden telkin almadığını kaydeden Mızrak’ın, “Gerekirse cep telefonu kayıtlarım incelensin. Bu konuda bir kişi herhangi bir şeyi kanıtlarsa hemen gereğini yaparım. Dicle Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapıyorum. Beni en çok üzen konu, emniyetle ortak olarak düzenlediğimiz Fair-Play ve Şiddeti Önleme Projesi kapsamında Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki 1600 öğrenciye ders anlatan biri olarak karşılaştığım durum. Şimdi öğrencimin karşısında bu dersi verirken ne diyeceğim. Onları nasıl ikna edeceğim?” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdiği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler