Bakın Lvivliler Putin’e ne yaptı!

Ukrayna ile Rusya arasındaki gerginlik sürerken Trabzonspor’un maçı için Ukrayna’da bulunan basın mensupları ilginç bir olay yaşadı.UEFA Avrupa Ligi L grubu ilk maçında Metalist Kharkiv karşılaşması için dün Ukrayna’ya giden Trabzonspor kafilesinde buluna

Bakın Lvivliler Putin’e ne yaptı!

Ukrayna ile Rusya arasındaki gerginlik sürerken Trabzonspor’un maçı için Ukrayna’da bulunan basın mensupları ilginç bir olay yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi L grubu ilk maçında Metalist Kharkiv karşılaşması için dün Ukrayna’ya giden Trabzonspor kafilesinde bulunan basın mensupları Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan gerginliğin halk üzerinde yarattığı etkileri de yakından görüyor.

LVİV'DEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Ukrayna’nın Lviv kentinde bulunan basın mensupları vatandaşların Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e olan tepkilerini satışa sundukları üzerine Putin’in resminin basılı olduğu tuvalet kağıtları ile gösteriyor.  (TB)

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya