Bakanlıktan şikeye kamu spotu yav he he!

Haber61/Spor Servisi - Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ‘Şikeye sakın göz yumma, temiz spora sahip çık’ sloganıyla kamu spotu yayınladı.Sporda şikeyi anlatan ve uyarısı yapılan kısa klipi dünyanın en büyük paylaşım sitesi yotubede yayınladı.

Bakanlıktan şikeye kamu spotu yav he he!

Haber61/Spor Servisi - Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ‘Şikeye sakın göz yumma, temiz spora sahip çık’ sloganıyla kamu spotu yayınladı.

Sporda şikeyi anlatan ve uyarısı yapılan kısa klipi dünyanın en büyük paylaşım sitesi yotubede yayınladı. Şimdide bakanlık televizyonlarda bu klipi yayınlatmak için harekete geçti.

KAMU SPOTUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Fakat özellikle Trabzonspor taraftarları ve Türkiye’de şikecilerin cezalandırılmasını isteyen Temiz Futbol için mücadele eden taraftarlar, hazırlanan kamu spotunu trajikomik buldular.

Bordo mavililer, “Şikeciler hapse atılmadan, 3 Temmuz temizlenmeden, hem sportif hem de ceza hukukunda şike yapıldığı tescil edilen kişi ve kulüpler Türk futbolundan uzaklaştırılmadan, 82 helal puanla Trabzonspor’un çalınan Kupası iade edilmeden, Şike yapan kulüpler ligden düşürülmeden kamu spotu değil çamaşır suyuyla her tarafı yıkasalar yine de hiçbir şey temizlenemez!” dediler.

Ayrıca bu kamu spotları ile 3 Temmuz’u unutturmaya kimse çalıştıramaz yorumları yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler