Bakan'dan 1 mayıs açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Ala, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Ala, son kararın valiliğe ait olduğunu amaçlarının engellemek değil güvenliği sağlamak olduğunu söyledi."DERDİMİZ ENGELLEMEK DEĞİL, GÜVENLİĞİ SAĞ

Bakan'dan 1 mayıs açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Ala, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Ala, son kararın valiliğe ait olduğunu amaçlarının engellemek değil güvenliği sağlamak olduğunu söyledi.

"DERDİMİZ ENGELLEMEK DEĞİL, GÜVENLİĞİ SAĞLAMAK"

Bakan Ala, 1 Mayıs’ın Taksim Meydanı’nda kutlanması tartışmalarına ilişkin "Toplantı ve gösteri yürüyüşü yapan insanların hak ve hukukunu ve onların güvenliğini korumak için o yerler belirlenir. Gösteri yürüyüşü yapanları engellemek değil bizim derdimiz. Bizim derdimiz onların güvenliğini sağlamak" dedi.

TOPU VALİ MUTLU'YA ATTI

Ala, kutlamaların yapılacağı yer için belirnecek alanın kararını İstanbul Valiliği'nin vereceğini söylerek aralarında DİSK ve KESK'in de olduğu bazı sendikalar, kutlamaların Taksim Meydanı'nda yapılmasını istediğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset