Bakan Soylu'yu şok eden tepki

DİSK Genel Kurulu’na Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş katıldı.   Bakan Süleyman Soylu salonda beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Tepkiler dinmeyince Bakan S

Bakan Soylu'yu şok eden tepki
DİSK Genel Kurulu’na Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş katıldı.

Bakan Süleyman Soylu salonda beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Tepkiler dinmeyince Bakan Soylu salonu terketti.

“KATİL ORADA OTURUYOR KATİL CUMHURBAŞKANI DİYOR”

Süleyman Soylu, protestolara ilişkin salondan çıktıktan sonra “Bir ülkenin Cumhurbaşkanına katil diyeceksiniz, hırsız diyeceksiniz, ondan sonra da orada kalacaksınız. Katil orada oturuyor, katil Cumhurbaşkanı oluyor. Katil orada oturuyor, katil Cumhurbaşkanı olacak! Katil orada. Türkiye’de insanları birbirine sokan ve düşüren insan orada, siz Cumhurbaşkanına katil diyeceksiniz. Bu kabul edilebilir değildir. O salonda durmamızın da bir anlamı yok. Biz oraya iş barışı için geldik. Biz oraya önümüzdeki dönem Türkiye’nin atacağı adımları bir şekilde paylaşabilmek için geldik. Bir işçi sendikasının olağan genel kurulu için geldik. Böyle bir tavırla karşılanmak çok doğru değildir. Şahsıma olsa ben bunu kabul ederim. Elbette ki söylenebilir. Ama ülkemizin Cumhurbaşkanına, yüzde 52 oy almış Bir cumhurbaşkanına, oradaki sloganın bir tanesi ‘Hesap vereceksin’ diyor. Biz zaten 1 Kasım’da hesabımızı verdik. Yüzde 49,5 oy aldık.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem