Bakan Kılıç'tan "şike davası" yorumu!

2011 yılında Trabzonspor'un kupasının çalınmasıyla başlayan şike davasında yaşanan "komedi" ortadayken Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç "Şike davası Türk futboluna zarar verdi" dedi. Şike pisliğini temizlemekten aciz olan ve hukuk açıkça Aziz Yıl

Bakan Kılıç'tan "şike davası" yorumu!
2011 yılında Trabzonspor'un kupasının çalınmasıyla başlayan şike davasında yaşanan "komedi" ortadayken Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç "Şike davası Türk futboluna zarar verdi" dedi. Şike pisliğini temizlemekten aciz olan ve hukuk açıkça Aziz Yıldırım'ı kurtarmak üzerine değiştirilirken ses çıkarmayanlara eklenen Bakan Kılıç'ın şikecileri değil de şike davasını zararlı görmesi ilginç görüldü.
 
Bakan Kılıç, " Şike Davası"yla işleyen sürecin Türk futboluna aradan geçen dönemde darbe vurup vurmadığına ilişkin görüşünü dile getirdi.
 
Kılıç, "Devam eden yargılama süreciyle alakalı bir durum var, bitmiş olan bir farklı süreç var. Tabii ki zarar vermedi dersek yanılırız. Zarar verdi tabii ki ama zararlarının giderilmesi konusunda hep beraber, el birliğiyle geleceğe yürümemiz gerekiyor. Türk futbolunun gerilemesinde şike sürecinin etkisi mutlaka olmuştur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler