Bahçeli Trabzon'da tekrar konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon’da yemek molası sırasında bir grup gazeteciyle yaptığı sohbette, 7 Haziran’da yapılacak seçim sonrasında yeni bir seçim beklentisiyle ilgili “Kaosa gitmektense seçime gitmek daha iyidir” değerlendirmesinde bulundu

Bahçeli Trabzon'da tekrar konuştu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon’da yemek molası sırasında bir grup gazeteciyle yaptığı sohbette, 7 Haziran’da yapılacak seçim sonrasında yeni bir seçim beklentisiyle ilgili “Kaosa gitmektense seçime gitmek daha iyidir” değerlendirmesinde bulundu.
 
Bahçeli, Erzincan mitinginde de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. Erdoğan’ın “Geçen hafta MHP’nin Genel Başkanı çıktı, bölücü örgütün partisi Meclis’e giremezse ülkede istikrarsızlık olur, erken seçime gidilir” dediğini hatırlatan Bahçeli şöyle devam etti:
 
“Erdoğan bu sözlerini ispat etmezse, dünyanın en namert insanıdır. Bölücü terör örgütünün siyasi acentesiyle ilgili sarf ettiğimi söylediği sözleri açıklığa kavuşturup delillendirmezse alçaktır, şerefsizdir. Aksaray ve Nevşehir’de, ‘Milliyetçiyim iddiasındaki bir partiyle bölücü örgüt el ele’ diyecek kadar küfre ve sahtekârlığa çakılmıştır. Bozkurt işareti yapan bir hanım kardeşimizi gözaltına aldıracak kadar MHP düşmanı bu şahsın artık sonu görünmüştür.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset