Bahçeli MHP'nin büyük gününde konuştu

MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na katılan partililer, Ankara Spor Salonu'ndaki yerini aldı. Kurultay için hazırlanan salonda Türk bayrağı ve 3 hilalli parti bayrağının yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk ile Alparslan Türkeş'in posterleri yer aldı. Bahçel

Bahçeli MHP'nin büyük gününde konuştu

MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na katılan partililer, Ankara Spor Salonu'ndaki yerini aldı. Kurultay için hazırlanan salonda Türk bayrağı ve 3 hilalli parti bayrağının yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk ile Alparslan Türkeş'in posterleri yer aldı. Bahçeli tribünleri selamladıktan sonra konuşma yapmaya başladı.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

- Selamlar Bozkurtlarım, Asenalarım. Türk'ün bayramında yeniden beraberiz. Aziz milletimin ve sizlerin Nevruz bayramını kutluyorum. Türkiye'nin gözü kulağı bu salondadır. Türklüğün kalbi bu salonda atmaktadır.

YERKÜREYE İZ BIRAKTINIZ

- Adana'nan Hakkari'ye, Trabzon'dan Mersin'e salam olsun. Anadolumuzun bereketini getirdiniz. Hoşgeldiniz. Türk milletinin sadasını ve nidasını, kardeşliğin duasını getirdiniz. Kilim oldunuz gönül oldunuz gönüllerde dokundunuz. Şiir oldunuz mısralarda okundunuz. Tarih oldunuz yerküreye iz bıraktınız.

'BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE'​ SESLENİYORUZ

- Vatanı ablukaya alan insan suretlerine tahammülsüzsünüz. Kalplere kızgın hançer gibi yanan AKP'lı yılları silmek için hazırsınız. Türkiye'nin geleceği sizlere bağlıdır. Vatanını canından aziz bilen neferler Türkiye'yi yaşatmak Türk milletini yaşatmak için ayaktadır. Türkiye'nin bölünmesine engel olacak. Milli uyanış ve milli ahlak kabına sığmamaktadır. Milliyetçi ve ülkücü vicdanlar bizimle yürü Türkiye diye seslenmektedir. Burada yalnız değiliz. Davamızda olan vefat eden ve şehitlerimizin ruhu buradadır. Vatan ve millet aşığı siz dava arkadaşlarımı kucaklıyorum. 

SESİMİZ KANDİL VE İMRALI'DA YANKILANACAK

- Bugün Türkiye'nin milli değerlerine sahip çıkmak için yedi düvele haykırıyoruz. İktidara yürüdüğümüzü ilan ediyoruz. Bugün Türkiye'ye soyanlardan hesap sorulacağını tarihe not düşüyoruz. Bu salondan yükselen ses vatan ve millet sevgisinin,milli vicdanın gür sesidir. Sesimiz İmralı ve Kandil'de yankılanacaktır. Kaçak saraydaki şahsın uykularını kaçıracaktır. Kaçak ve karanlık sarayında diktatörlük hesapları yapan 17/25 rumuzlu şahısın ve Saray süsü Başbakan'ın uykularını kaçıracaktır. Bölücü hainlerin kabusu olacaktır. Bizi duyan rüşvetçiler, hırsızlar Türkiye'yi dört koldan soyanlar sinecek yer arayacaklardır. Buradan çıkan sesi bekliyorlar. Bu ses işsizlerin, kimsesizlerin, köylülerin, çiftçilerin, memurların, çaresiz esnafın, tüccarların sesi olacaktır. Albayrağımıza ihanet yoktur, bölücü hainlerle yol arkadaşlığı yoktur. Türkiye'yi parçalamak için İmralı canisiyle iş yapmak yoktur. Yolumuz nurlu, yönümüz uğurlu, yürüyüşümüz kararlıdır. Bu nedenle diyorum ki bizimle yürü Türkiye...

AMAÇ TÜRKLERİ ANADOLU'DAN ATMAKTIR

- Amaç Türklüğü yerinde yok etmektir. Haçlı operasyonları sürekli bunun için plan yapmıştır. Türk'e etnik milletten yaklaşan içimizdeki gafillerin amacı ne yazık ki aynıdır. Türklüğün varlığını hazmedemeyenlerin amacı hiç bitmemiştir. Türkleri Anadolu'dan atma hayali devam ediyor.  Bölücüler Türksüz Anadolu yaratmak istiyor. Türklerin giderek yaşama ve var olma alanını yaratan, sürecin en vahim aşaması Çanakkale'dir. Savaşlarla toprak ve nüfus kaybı ile trajik şeyler yaşadık. Verilecek vatan köşe kalmadı. Ya bu topraklar tutulacaktır. Ya da bu millet Anadolu'dan atılıp tarihten silinecektir. 

BUNLAR DAMAT FERİT'E RAHMET OKUTURLAR

- PKK'nın gölgesine sığınmak, hainlerin gözetiminde hareket etmek itibardır. Bunlar Çanakkale'de olsalardı tek kurşun atmadan vatanı teslim ederlerdi. Kurtuluş Savaşı'nda olsa düşmana takla atar, bayraklarını sallarlardı. Bunlar Damat Ferit'e rahmet okuturlar. Erdoğan'a göre vatan topraktır. Bize göre vatan namustur. 

BAYRAK İNMİŞ, VATAN GİTMİŞ, DEVLET DİBE VURMUŞ

- Vatan kanla alınmıştır, Son damlaya kadar vatan teslim edilmeyecektir. Türkiye'nin son neferi düşmedikçe vatan verilmeyecektir. AKP ile birlikte bayrak inmiş, vatan gitmiş, devlet dibe vurmuştur. Türkiye utanç üstüne utanç yaşamaktadır. IŞİD karşısında bölgenin en büyük ordusuyla vatan korunamamıştır. Ecdadın kemikleri sızlamıştır. Bu kara leke bunların alınlarından elalebet silinmeyecektir. 

DİYARBAKIR'DA İHANET MEKTUPLARI OKUNUYOR

- Milliyetçilik Türkiye'de yok edilmek istenmektedir. AKP iktidar yıllarında milli kültürümüz büyük yara almış, birlik ve kardeşlik hukukumuz ağır bedeller ödemiştir. Ne var ki Diyarbakır'da ihanet mektupları okunmaktadır. Türkiye'nin kuyusu katılmaktadır. Nevruz kirletilmektedir, ne ibretliktir ki bölücüler Nevruz bayramını da üstlenmişlerdir. Kin, nefret ateşleri yakmak için toplanmışlardır. Biz yapmak için ugraşıyoruz, onlar yıkmak için çabalıyor. Biz birlik diyoruz onlar bölünme diyor, fitne çığlığı atıyor. AKP'de buna destek veriyor, ön açıyor. Ama unutulmasın ki hainler Türkiye'nin geleceğini yakacakları bu ateşte kül olacaklardır.

- İmralı haininin Diyarbakır'da mektup okuyacakmış. 10 maddelik açıklama ile PKK ile AKP eşitlenmiştir. Bu Türkiye'nin bölünmesini ortaya koyan yol haritasıdır. Türkiye 7 Haziran seçimlerinden sonra AKP-PKK'nın ortaklaşa hazırlayacağı anayasa olacaktır. Yeni vatan ve kimlik tanımı olacaktır. Bebek katili serbest bırakılacak ve siyaset yolu açılacaktır. Türkiye'nin çivisi çıkacaktır. AKP-PKK ile resmi söz kesmiştir. PKK silah bırakmamıştır. Bundan da vazgeçmemiştir. PKK, AKP'den alacaklarını alacağa kadar sesini çıkarmayacaktır. Erdoğan'ın başkanlık ihtirasları ile PKK'nın Türkiye'yi bölme hedefi gerçekleşecektir. Meksika modeli gibi bölünme anlatılıyor. Al ver pazarlığının sözü şudur. Ver başkanlığı al özerkliği, ver başkanlığı al anayasayı. 

PANKARTLAR ASILDI

"Bizimle yürü Türkiye" çağrısı ile düzenlenen Kurultay için salona Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin fotoğrafının da bulunduğu "Yasaklara karşı bizimle yürü Türkiye", "Tavizlere ve tahriklere karşı bizimle yürü Türkiye", "Bin yıllık kardeşliği bozmak isteyenlere karşı bizimle yürü Türkiye", "Haksızlığa ve adaletsizliğe karşı bizimle yürü Türkiye", "Hainlere karşı bizimle yürü Türkiye", "Çözülmeye ve yıkıma karşı bizimle yürü Türkiye" ve "Yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı bizimle yürü Türkiye" yazılı pankartlar asıldı.

Kurultay çalışmalarına geçilmeden önce bir konser veren sanatçı Atilla Yılmaz, MHP'nin genel seçimlerde yürüteceği kampanya için bestelenen ve ilk kez seslendirilen "Bizimle Yürü Türkiye" şarkısının yanı sıra Mehter Marşı'nı da söyledi.

w1epm_1426928772_3015.jpg

NEVRUZ İÇİN TÜRK VURGUSU

MHP'nin kurultay tarihini Nevruz'a denk getirmesinin de bir anlamı bulunuyor. Bugün yapılacak konuşmalarda Nevruz'un sadece Kürtler'in için değil Türkler için de önemli olduğu vurgulanacak.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sanatçıların sahne almasının ve folklor gösterisinin ardından kurultay çalışmalarına geçileceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler