Bizi vatansız Bırakma Allah’ım

MHP lideri Devlet Bahçeli Arena’da beklenen  tarihi konuşmasını yapıyor Bahçeli, "Türk dünyasının her köşesinde bu salona gelen ve aska duruşundan taviz vermeyen sevgili dava arkadaşlarım vatan sevgisinin eşsiz temsilcileri ve yiğit bozkurtlarım Asenalar

Bizi vatansız  Bırakma Allah’ım

MHP lideri Devlet Bahçeli Arena’da beklenen  tarihi konuşmasını yapıyor 

Bahçeli, "Türk dünyasının her köşesinde bu salona gelen ve aska duruşundan taviz vermeyen sevgili dava arkadaşlarım vatan sevgisinin eşsiz temsilcileri ve yiğit bozkurtlarım Asenalar kongremize hoş geldiniz."dedi. 

Millet ve devlet bekası için üzerine düşen sorumluluğunun her zaman kıymetini bilen MHP’yi yaşatan yüce Allaha sonsuz şükürler olsun diyen Bahçeli, “ daha birkaç gün önce 89. Yıl dönümünü iştirak ettiğimiz cumhuriyetimize ve Atatürk’ü ve Alparslan Türkeş’i bir kez daha önümüzde saygı ile anıyorum.”eklinde konuştu.  

Bahçeli, Artvin’den atabarı’nın, Elazığ’dan çaydaçıra’nın, Bingöl’den çepik’in, Denizli’den kırık zeybeğin, Bitlis’ten ağır kövenkin, Rize’den Horon’un, Ağrı’dan bar’ın, Adıyaman’dan hasat oyununun, Malatya’dan ağırlama’nın, Van’dan Toycuların renklerini getirdiniz. Hoş geldiniz. 


Kars’tan hangel’in, Düzce’den katlamanın, Zonguldak’tan malay’ın, Kilis’ten oruk’un, İzmit’ten pişmaniye’nin, Kırıkkale’den bazlamanın, Şırnak’tan perde pilavının Sinop’tan nokul’un lezzetini getirdiniz. Hoş geldiniz. 

Osmaniye’den bozlak’ın, Yozgat’tan sürmelinin, Balıkesir’den güvende’nin, Muğla’dan zeybeğin; Burdur’dan dıbıdanın, Giresun’dan yol havasının sesini getirdiniz. Hoş geldiniz. 

Konya’dan Mevlana’nın, Nevşehir’den Hacı Bektaş’ın, Eskişehir’den Yunus’un, Kırşehir’den Ahi Evrân’ın, Siirt’ten Veysel Karani’nin, Bilecik’ten Edebali’nin nefesini getirdiniz. Hoş geldiniz. 

Tokat’tan türkünün, Erzincan’dan semahın, Çorum’dan deyişin, Bayburt’tan maninin, Niğde’den güzellemenin sözünü getirdiniz. Hoş geldiniz. 

Kayseri’den Erciyes’in, Hakkari’den Cilo’nun, Aksaray’dan Hasandağın, Çankırı’dan Ilgazın, Uşak’tan Muratdağın, Mersin’den Torosların, Bolu’dan Köroğlu’nun, Batman’dan Raman’ın, toprağını getirdiniz. Hoş geldiniz. 


Adana’dan Çukurova’nın, Urfa’dan Harran’ın, Hatay’dan Amik’in, Ordu’dan Çambaşı’nın, Gümüşhane’den Kadırga’nın, Ardahan’dan Bülbülen’in, Karabük’ten Sorkun’un rüzgârını getirdiniz. Hoş geldiniz. 

Iğdır’dan Aras’ın, Aydın’dan Menderes’in, Tunceli’den Munzur’un, Manisa’dan Gediz’in, Tekirdağ’dan Ergene’nin, Diyarbakır’dan Dicle’nin, Kastamonu’dan Gökırmağın, Sakarya’dan Sapanca’nın, Yalova’dan Marmara’nın, çağıltısını getirdiniz Hoş geldiniz. 

Mardin’den telkari’nin, Isparta’dan halının, Bartın’dan tel kırma’nın, Trabzon’dan kemençe’nin şöhretini getirdiniz. Hoş geldiniz. 


Muş’tan Alparslan’ın, Antalya’dan Keykubat’ın, Karaman’dan Mehmet Bey’in, Bursa’dan Orhan’ın, Kırklarelinden Murat’ın, Edirne’den Sinan’ın, Istanbul’dan Fatihin, Çanakkale’den Mehmetçiğin şanını getirdiniz. Hoş geldiniz. 

Antep’ten Şahin Bey’in, Maraş’tan Sütçü İmam’ın, Afyon’dan Kocatepe’nin, Kütahya’dan Dumlupınar’ın zaferini getirdiniz hoş geldiniz. 

İzmir’den ilk kurşunun, Samsun’dan ilk adımın, Amasya’dan ilk ilanın, Erzurum’dan ilk duruşun, Sivas’tan doğruluşun ve nihayet Ankara’dan ise kurtuluşun ruhunu getirdiniz. 

Hoş geldiniz. Hoş geldiniz. Hoş geldiniz. 

Türk jeopolitiğinin derinliği hala insalık için bir umuttur. Türk birliği can simiti olmaya adaydır. Biz bunun için varız. Bu muhteşem toplantımızdan Türk dünyasının mesajlarını buraya getiren misafirlerimize hoşgelniz diyorum. 


AKP zihniyeti Barzani ile guru duymuştu. Bu nedenler AKP tercihini yapmıştır. Karanlık seçimleriniz milletimizin gözü önünde vermniştir. Onların gururu Mehmetçiğimizin kanını akıtan peşmergedir.

Biz Mehmetçiğe sarılırız 

AKP Habur'da teröristleri karşılasın biz Mehmetçiliği karşılayalım yeter. AKP'nin gururu müslüman kanı döken işgalcilerdir. Milliyetçi, ülkücü hareket bu kadar net ve tarafı bellidir. Muhterem dava arkadaşlarım dile kolay MHP 43 yılını geride bırakmıştır. Orhun yazıtlarından itibaren adım adım görmekteyiz. MHP türkiye merkezli yeni bir medeniyet kurma anlayışını kendisine yeni misyon ilan etmiştir. 

2023 bizimdir onların değil 

Dile kolay 43 yıl geride kaldı. Merhum başbuğumuzun koyduğu öngörüler, bizi bilinmezlikler ortasından güvenli bir şekilde geçirmektedir. MHP Türkiye merkezli yeni bir medeniyet kurmayı esas kabul ediyor. Cumhuriyetin 100. yılında lider ülke Türkiye, MHP'nin hedefidir.  AKP, 2023 vizyonunu partisine mal etme kurnazlığından hiç vaz geçmedi. Fethin 550. yıldönümü olan 2053 yılında süper güç Türkiye hedefimizi hayata geçireceğiz. AKP'nin neden olduğu ikinci fethet devrinin kapanması ile bu yol açılacaktır. 

Hedef 2077'dir 

2077'ye kadar büyük bir başarı gösterilecektir. Bu sürenin 89 yılı geride kaldı. Kalan zaman Türkiye'nin seçimi ile gerçekleşecek. Türk milletini hakettiği yere götürmeye yeminlidir. Kimseyi ayırmadan, kimseyi dışlamadan Türk nilletinin evlatlarının katkıları ile kızıl elmaya varabiliriz. Tüm eğilim tercih ve siyaset ekolları milliyetçiliğimizn ağırlık noktalarına eşittir.  Kimseyi ayırmadan, kimseyi dışlamadan Türk nilletinin evlatlarının katkıları ile kızıl elmaya varabiliriz. Tüm eğilim tercih ve siyaset ekolları milliyetçiliğimizn ağırlık noktalarına eşittir. Milliyetçiliğimiz, birlikte yaşamanın alt yapısını kuran, ötekine odaklanmadan doğruaga taşımaya hazırdır.

2071 hedefinde  Türk vatanı da yoktur. 

Bu Erdoğan'ın gizli gündemidir. Yabancı dostları heyecan içindedir. Ama ömrü vefa edecek, ne de sonraki kuşakları şahit olacaktır.   Başbakan'ın 2071 edefinde Türk yoktur. Başbakan'ın 2071 hedefinde  Türk vatanı da yoktur.  MHP'nin gelecekle ilgili beklentileri öz olarak bunlardır. Başbakan Erdoğan'ın 2071 hedefi özünden uzaktır. Allah muhafaza onların çizdiği bir tablo, Türk milletinin yokluğunu ortaya koyar. Başbakan'ın hedefinde Türk milleti yoktur, Türk yoktur.

Türkçe duyan ve Türkçe bakandır

Büyük Türk milletiniz farklılık ve anlam kazandıran, dil ahlak, akıla taşınan muhteşem değerleri köklerlerinden koparmadan anlayıp dinleyip sonsuza kadar yaşatmak. Türklük, islamlığın adalet ve esenliği için çalışmaktır. Ülkücü bunların idrakinde olandır. Ülkücü, Türkçe duyan ve Türkçe bakandır.Zaferin ısmarla yönetmi varsa bu bize yabancıdır. Türkiye sevdası ile yanp tutuşanların taviz vererek ulaşacağı yer yoktur. 

Ya devlet ülkücüleşecek, ya da ülkücü devletleşecek

Okyanus ötesine tutunmadan Türkiye'yi zafere taşıyacağız. Ülkücü cumhurbaşkanı, ülkücü başbakan ve ülkücü Meclis başkanı aynı anda hayal değildir.
Ya devlet ülkücüleşecek, ya da ülkücü devletleşecek diye yıllar öncesinden haykırdık.
Milliyetçilikte umutsuzluktur yoktur. milletinin adını, tarihini yıpratan, düşmanını kardeş sayan yönetim anlayışının bu söylenenleri anlaması mümkün değildir. Başkalarına benzeme alışkanlığı, milletçiliğe hiç birşey kazandırmayacak. Her şeye rağmen biz yolumuzu 43 yıl önce 9 ışıkla belirledik. 1969'da çizgimizi belli ettik. Anadolu'nun kaderi bize emanettir. Arkamızda Türk milletinin desteği ile her melaneti yere sereriz. Her çirkefliğin üstesinden geleriz. Ölürüz de milletimizden vazgeçmeyiz. Ölürüz de vatan toprakları üzerinde taksimat yaptırmayız. Ne Mutlu Türküm sözünden de asla ayrılmalıyız. 

Biz yıllardır AKP'ye Türk milletinin kimliği ile uğraşmayın dedik. 

Türkiye 10 yıldan beri AKP tarafından yönetilmektedir. Onursuzluğun neticesidir. Türk milleti AKP hükümetinin altından istismar olmuştur. Sözde kürt sorunu çervecesinde kurulşan tahrik milletimizin bütünlüğünü bozmuştur. AKP milli kaynaklarımız satmış, ekonomiyi hipotek ettirmiştir. AKP kanlı saldırıların önünü açmıştır. Biz her defasından hükümete karşı uyarılarımızı yaptık. Türkiye'nin menfaati için yanılmayı çok isterdik ama ancak AKP'nin neden olduğu tehlikeler ağırlaşmıştır. 

İmralı canisi ile görüşmeyin, mutatap almayan dedik haklı çıktık. Terörle mücadele edin biz destek oluruz dedik. Yoksa bölüücü taleplere rıza gösterirsiniz dedik haklı çıktık.  Barzani'ye güvenmeyin, bu hayasızca görüşürseniz oyuncağa dönersiniz dedik. Kim partimize kuyruk diyorsa ahlaksızlığın dibine batmıştır. Haysiyet fukaralığın çukuruna düşmüştür. Kim CHP, AKP be BDP'nin içine bizi sıkıştırmaya çalışıyorsa aklını kaybetmiştr. MHP tek olarak milletinin yanındadır. Türk milleti sesiz asla sözü buradan beslenmektedir. Bu uğursuz genein sabahı yakındır. Bu dünyada bu ahlaksızlıklar cevap bulacaktır. Türl milletine yan bakan herkesle hesabımız vardır. 

HESABIMIZ VAR

Bizim, İmralı muhipleriyle, millet düşmanlarıyla hesabımız vardır. Bu hesap görülmeden hayat bize haramdır. Birlik ve beraberliğinizi her zaman kutsal bir emanet gibi koruyun. Avrupa Birliği, Türkiye'nin menfaatlerine uygun değildir. Batı Trakya Türklüğü kaderine terkedildi, Azerbaycan, Ermenilerle hoş görünme adına kustürüldü.

Kürt sorunu yoktur. Sözde Kürt sorunu Türk milletini fitneye uğratma sorunudur. 648 yıl önceki Sırp Sındığı savaşını unutamayanlardır, İstanbul'un fethini unutamayanlardır, 97 yıl önce Çanakkale'de hezimete uğrayanlardır, Kurtuluş Savaşınrda arkasına bakmadan gitmeyenlerin sorunudur.

İşte AKP ve CHP bunların işbirlikçisidir. PKK'nın Meclis kadrosunu da yanlarına alarak bunları yapmaya kalktılar. Böyle giderke İmrali canisi önce ev hapsine alınacak. sonra da serbest bırakılacaktır.

Yeni büyükşehir yasası ie Türkiye federasyona gidecek. Nihayet 4 parçalı Kürdistan'ın yolu açılacak.  3 hilal teslim alınmadıktan sonra hain niyetler hayata geçirilemeyecektir. 
AKP ve CHP kalemlerini devretmiş aydınların desteğini alsın, MHP hepsine gününü gösterecektir.MHP, Kürt kökenli kardeşlerime kem gözlere bakanlara izin vermez. 
Kürt kardeşlerim de Türk milletinin samimi bir kardeşi olduğunu unutmamalı.Hakkı yenen Kürt kardeşlerimin hakkını savunacaktır. Bölücülük çıkmaz sokaktır. Türk milleti fitne yuvalarını yıkmaya gücü yetecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem