Bahçecik cezaevinde 17 gardiyana tehdit

Trabzon Bahçecik E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda görev yapan 17 gardiyan, bir mahkumun kendilerine ve Atatürk’e tehdit ile hakaret ettiği gerekçesi ile şikayetçi oldular. Gardiyanların bu başvurusu üzerine C.Y, adlı mahkum Ceza evinden sorumlu başsa

Bahçecik cezaevinde 17 gardiyana tehdit

Trabzon Bahçecik E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda görev yapan 17 gardiyan, bir mahkumun kendilerine ve Atatürk’e tehdit ile hakaret ettiği gerekçesi ile şikayetçi oldular. Gardiyanların bu başvurusu üzerine C.Y, adlı mahkum Ceza evinden sorumlu başsavcı tarafından ifadeye çağrıldı. Savcılık önce 17 gardiyanı dinledi ve ardından C.Y’nin ifadelerini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. 5’nci Asliye Ceza Mahkemesine sevk edilen C.Y, burada kendisine söylenen suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme hakkimi Gardiyanlara tehdit suçundan 2 yıl 7 ay Atatürk’e hakaretten ise 1 yıl ceza verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler