"Aziz Yıldırım bu işin şeyi olmuş"

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'u tartışmalı penaltı golüyle 1-0 yendiği maçın ardından adeta kıyamet koptu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programa telefonla bağlanarak hakemlere büyük bi

"Aziz Yıldırım bu işin şeyi olmuş"

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'u tartışmalı penaltı golüyle 1-0 yendiği maçın ardından adeta kıyamet koptu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programa telefonla bağlanarak hakemlere büyük bir tepki gösterdi ve ilginç ifadeler kullandı.

Penaltı kararının herkes tarafından 'doğru' olarak nitelendirilmesi durumunda başkanlığı bırakacağını ifade eden Kızıl, "Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım, penltı değil. Biz ne yapacağız? Mecburen galip mi gelmeleri mi gerekir, illa gol mü atacaklar. Bu futbolcular çok emek verdi, biz hakkımızı nerede alacağız. Hatır gönül işi konuşulursa bu işler yürümez. MHK Başkanı ile daha önce konuştum ve hiçbir talepte bulunmadım, sadece adil olmalarını istedim. Bu penaltı değil, penaltıysa ben başkanlığı bırakırım." dedi.

Aziz Yıldırım hakkında da ilginç bir ifade kullanan Kızıl, "Yazık, günah, bu futbolun içine ettiler. Ne zaman düzelecek bu işler, ben artık bu işlerden utanıyorum. Aziz Yıldırım zaten bu işin şeyi olmuş. Bu işler nereye gidecek, statlar bomboş. Büyük takımların hali ortada, Galatasaray'ı gördünüz, Fenerbahçe'nin de ondan farkı yok. Biz, kime neyi şikayet edelim." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler