Aykut'a ceza geliyor!

Sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer edilen Aykut Demir gördüğü kartlarla bordo mavili teknik heyet ve yönetimi çıldırttı. Yönetimin Aykut'a gördüğü kartlar nedeniyle para cezası vermeyi planladığı öğrenildi. Eskişehir maçında atılan Aykut Demir, bu

Aykut'a ceza geliyor!
Sezon başında Gençlerbirliği'nden transfer edilen Aykut Demir gördüğü kartlarla bordo mavili teknik heyet ve yönetimi çıldırttı. Yönetimin Aykut'a gördüğü kartlar nedeniyle para cezası vermeyi planladığı öğrenildi.
 
Eskişehir maçında atılan Aykut Demir, bu sezon 26 lig karşılaşmasında 7 sarı 2 de kırmızı kart görerek takımın en hırçın ismi oldu. Demir, Avrupa Ligi'nde de 3 sarı kart gören oyuncu olarak dikkat çekmişti.
 
Gördüğü kartların ucuz ve takıma zarar veren türden olması nedeni ile yönetimin Aykut'a 10 bin TL para cezası vereceği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler