Aykut ve Marin'e ağır cezalar geliyor

Trabzonspor’un bugünkü antremanında sinirler gerilirken çalışma sırasında tartışan Aykut ve Marko Marin’e ağır yaptırımlar geliyor. Bordo mavili ekibin bugün yaptığı çalışmada bir pozisyonda kendisine sert girdiği gerekçesiyle genç futbolcu Melihle tartış

Aykut ve Marin'e ağır cezalar geliyor

Trabzonspor’un bugünkü antremanında sinirler gerilirken çalışma sırasında tartışan Aykut ve Marko Marin’e ağır yaptırımlar geliyor.

Bordo mavili ekibin bugün yaptığı çalışmada bir pozisyonda kendisine sert girdiği gerekçesiyle genç futbolcu Melihle tartışan Marko Marin ile bu olay sonrası Marko Marin'e  fiili müdahalede bulunan Aykut Demir'e ağır cezalar geliyor

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun yaşanan gerilim sonrası her iki futbolcu için raporunu yönetime verdiği iddia edildi. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun yönetime verdiği raporda iki futbolcuya önce ağır para cezaları verilmesin istediğii ardından da  kadro dışı bırakılmasını yönetimden talep ettiği de gelen bir başka iddia.

 

skru1648.jpg

skru1649.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler