Aykut Demir'in cezası belli oldu!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 05.05.2016 tarih ve 86 sayılı toplantısında almış olduğu kararlara göre Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir'in cezası da belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu AYKUT DEMİR'in, 30.04.2016 tarihi

Aykut Demir'in cezası belli oldu!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 05.05.2016 tarih ve 86 sayılı toplantısında almış olduğu kararlara göre Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir'in cezası da belli oldu.

Yapılan açıklamaya göre;

TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu AYKUT DEMİR'in, 30.04.2016 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, ihraç sonrası rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler