Aygün: Trabzonlular bizi linç eder!

Ankara'da Trabzon fırtınası esmeye devam ediyor.Ankara'da düzenlenen ve Trabzonluları buluşturan Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri -8 3. günündede bütün hızıyla devam ediyor. Hafta sonu olması sebebiyle hayli kalabalık olan etkinlik alanında neredeyse iğne

Aygün: Trabzonlular bizi linç eder!

Ankara'da Trabzon fırtınası esmeye devam ediyor.

Ankara'da düzenlenen ve Trabzonluları buluşturan Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri -8 3. günündede bütün hızıyla devam ediyor. Hafta sonu olması sebebiyle hayli kalabalık olan etkinlik alanında neredeyse iğne atsanız yere düşmez. Etkinliği düzenleyen Trabzon Vakfı Başkanı Bilgin Aygün etkinliği haber61.net'e değerlendirdi.

Aygün konuşmasında Bu işe başlarken Her Yönüyle Trabzon Etkinliğini her yıl düzenlemeyi palanlamadıklarını belirterek" "Biz bu etkinliği normal şartlarda her sene düzenlemeyecektik. Ancak ilk düzenlediğimiz günden itibaren gördük ki oldukça yoğun bir ilgi var. Bizde ondun sonra her sene düzenledik. Gerçekten çok güzel oldu. Trabzon'a gidemeyenler,Trabzon'un ayaklarına geldiğini söylüyor. Bizde mutlu oluyoruz. Biz bu etkinliği her sene düzenlemesek Trabzonlu hemşerilerimiz kesinlikle bizi linç ederler okadar ki tutuldu.

İlk günden itibaren oldukça yoğun bir ortam mevcut. İlk düzenlediğmiz etkinliğe ilk gününde 10 bin civarı insan katılmıştı. Ancak bu etkinlik oldukça kalabalık geçiyor. 100 bini aşkın ziyaretçiyle başladık. İnşallah önmüzdeki senelerdede bu organizyonu düzenleyeceğiz ve Trabzon'u sadece Ankaralılara değil tüm Türkiye'ye  tanıtacağız."

2.20140222133252.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem