Avcı mı , Vural mı?

Trabzonspor’da Mustafa Akçay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için iki isim ön plana çıktı.Trabzonspor önemli bir kesimin şuan boşta olan A Milli Takım eski teknik direktörü Abdullah Avcı ismini öne çıkardığı ve büyük oranda bu ismin Trabzonspor ‘un

Avcı mı , Vural mı?

Trabzonspor’da Mustafa Akçay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için iki isim ön plana çıktı.

Trabzonspor önemli bir kesimin şuan boşta olan A Milli Takım eski teknik direktörü Abdullah Avcı ismini öne çıkardığı ve büyük oranda bu ismin Trabzonspor ‘un yeni teknik direktörü olabileceği öğrenildi.

Trabzonspor’da  bir kısım ise ise Yılmaz Vural’ı gündeme getirerek sezon sonuna Yılmaz Vural'ı takımın başına getirilmesinin faydalı olacağı fikrini savundu.

Yılmaz Vural'ın lig bitimine kadar sözleşme yapılarak takımın başına getirilmesinin kısa sürede toparlayıcı ve motive etme özelliğine sahip olması nedeniyle Trabzonspor'a en faydalı isim olacağı görüşünü savunuldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor