Askerlere bombalı saldırı!

Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi’nde nöbet tutan askerlere yüzü maskeli bir grup tarafından el yapımı patlayıcılarla saldırı düzenlendi. Olayda patlayıcının isabet ettiği bir çocuk yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Cengizler C

Askerlere bombalı saldırı!

Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi’nde nöbet tutan askerlere yüzü maskeli bir grup tarafından el yapımı patlayıcılarla saldırı düzenlendi. Olayda patlayıcının isabet ettiği bir çocuk yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Cengizler Caddesi üzerinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi arka nizamiyesinde nöbet tutan askerlere yüzü maskeli bir grup 2 adet el yapımı patlayıcı attı. Atılan bombalardan biri patlamazken diğeri büyük bir gürültüyle patladı. Bu sırada patlayan bomba cezaevinin arka nizamiye kapısında duran ve bir dönercide çalışan N.K. (14) isimli çocuğa isabet etti. Hafif şekilde yaralanan çocuğa olay yerine gelen sağlık görevlileri müdahalede bulundu. Taburcu olan çocuk, olay yerine gelen polis ekiplerine olayı anlattı.

Olay yerinde inceleme yapan bomba uzmanı ekipleri, patlamayan bombayı incelenmek üzere emniyete götürdü.

Patlamanın şokunu yaşayan N.K, “Ben askerlerin nöbet tuttuğu kapıda bekliyorum bir anda önüme iki tane bomba atıldı o esnada birinin patlamasıyla bende yaralandım” dedi.

Polise ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler